deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Bugün kaza bela t8.5 leg düştü de, bir miktar da gearım vardı, enhance dedim dps ne alemde bir bakayım; İzlediğim cycle ss-lava lash-earth shock-msw 5 ise lb şeklinde gidiyor. 24 expertise 400 haste 350 hit 3.3k ap 66 armor ignore var %25 crit Main Hand Kel'Thuzad's Reach (156.7dps, 2.60 speed) Off Hand Murder (156.7dps, 1.40 speed) (Off Hand hızlı ama çok da fark edeceğini sanmıyorum totalde) Main'e windfury, off hand'e ise hem flametongue hem de frostbrand wep. sürerek denedim. İkisinde de 2.3k civarı sustained dps çıktı 10dk'lik denemelerde. Hiç maelstrom, shock vs. cd kaçırmıyorum anlamadım gitti. Hani raidde değilim desem, elemental gear'ımla 3k - 3.3k falan dps yapıyorum dummy'de. Hatam nerede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 raid buffları çok etkiler dpsi bi de silahların pek iyi değil malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 5xms lb>earth shock>storm strike>lava lash prio bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 ss le başlamadın mı lb nin manası nedir? ha genel prio demişsin. sıraylan sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Buyse said: raid buffları çok etkiler dpsi bi de silahların pek iyi değil malesef. Wepler iyi olmasa da ( calamity'le ulduar droplar var daha iyi işte, off hand kötü ama ) bu kadar ciddi fark ediyor mu ki? Yani gidip pride falan alsam badgelarla ne kadar fark eder? Artık pek naxx yapmadığımızdan angry dread düşmesi zor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 rotationa alıştıkça artar dpsin. yine de human error fln hesaba katınca macro kullanmak mantıklı olabiliyor, castrandom veya castsequence macrosu deneyebilirisn. bir de magma totem kullanarak test et dpsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sildarine Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 bu konuda uzman sayılmam ama off hand e yavas silah alınması lava lash ın dmg ini arttırır kanaatindeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar