-Legendary- Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 http://www.ntvmsnbc.com/news/256319.asp ölürüm ben biterim ya gidemezsem çıldırırım kamp kuracam biletixin önünde biletsatışı başlamadan 15gün önce olmaz böle bişey ya inanılmaaz olacak, bi de tam adamları gelio dt eksiksiz bu sene; kobe, dallamaoneal, tmac, iverson, mike bibby, malone, duncan, kidd biri daha belliydi unuttum, 3 kişi daha seçilcek 12 olcak, off of[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 pek inanmıyorum ama :p yani ben olsam gelmezdim ehhe.[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 iversonla 1on1 yapçam.[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 geliyo efet. ben dun haberlerde izledim huehueh şansli insanlar sizi .[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Bu adamların Ankara Aski ye geldiklerini düşünemiyorum bile.Mezarlıkların arasına.[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Baggio 09 February 2004 22:27 tarihinde demiş ki; Ne zaman expert oldun hoca başımıza? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 bide bizim takimla mac yapacaklarmi$. eh yazik bizimkilere $imdiden gecmi$ ola... gecirilmi$ ola...[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Merih Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Super olur valla. cl fınal macı fılan bos ıs yanı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 izlemeliyim görmeliyim orada olmalıyım[signature][hline]Öyle deli gibi esme başım dönüyoooooor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 abi baskete ilgim olmamasına rağmen ben de izlemek isterim bu sihirbazları :] american dream[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coronius Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 istanbulda hayat durur.hepsini toplasan milyar dolar ederler rahat:)[signature][hline]yiyilen her kazık bir tecrübedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 ya kesin gitmeli de fiyat konusunda uçmsalar bare üff[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 abi ne mutluyum ya championlar ligi finali, dreamteam, F1 napsak ne etsek nasıl bulcaz bu kadar parayı :) :D :)[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 memo 'oynarim ama maksimum 10 dakika oynarim gencler oynasin biraz' demisti mac icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 valla f1'e gitmek bence saçma ya. bi arabayı 55 kere görüyosun, geçiş yerinde diilsen hiç bi geçişi görmüyosun eee ne mok anladım ben bu f1'den =) dream team ise, tim duncan'dan imza almak için 1 geceyi karakolda geçirmeye razıyım =)[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Olur mu ya,f1 kaçırılmaz kesin gitçem ben,zaten eve de yakın:D[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 F1 bi tanedir abi ole bir heyecan ole bir hız warmı ya...[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 harbi öyle ya,süper adrenalin... ps:bi ara başka topic açıp konuşuruz,konuyu saptırdık iyice[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 süper olay.kesin gitcem beyler eş dost herkese haber verin çoluk çocuk gidin.fırsat kaçmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Abi mutlaka orda olmam lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 garnett yokmu nası yani !!!!!!! aaaaaa[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 said: LvL_Sabo, 11 February 2004 01:14 tarihinde demiş ki: dream team ise, tim duncan'dan imza almak için 1 geceyi karakolda geçirmeye razıyım =) ne dion ben bugünden itibaren ftipine girmeye razıyım, şöle en yakınından izliyim falan şunları dokanayım falan onun için[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 said: fizban, 11 February 2004 21:37 tarihinde demiş ki: "abd basketbol milli takımı" gelecek diyo ama ? evet zaten abd milli takiminda son dunya kupasindaki hezimiyetten sonra doru guzdun nba oyunculari olcak duncanlar kidd ler kobe ler vs gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 yani dream team kisaca:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 orada olcagim walla kacirmam[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 tanıdık lazım aslında imza için öyle bişey süper olurdu[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar