ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 yok lan, makalelerime yapılan atıf sayısını artırıyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 çine gidersin artık hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 nasip bakam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 ginaly said: ginaly said: KAŞINAN YERLER: MUSUL KERKÜK BİR GECEDE GELİRİZ. eyvallah kandaş 82-83 yazmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 haklısın bi eksik var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 82 sofya, 83 bükreş. doğuya mı yönelcez lan ıy kıro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 yavuz the grim fandango Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 totonuzu suyla şapırtada şapırtada yıkayın geçer,tuvalet kağıtları ne kadar hijyenikki:p sonra gıcimik olursunuz Allah muhafaza ahahahahaha onun ne demek olduğunu ancak özelden yazarım asdasdds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 "ben profosyonel gaşıyıcıyım.. acaip gaşırım" hamdullah hırthırt, 43 gaşıyıcı, çıkıçı, gaşık bükücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 kolonya dökünce kaşınmıyor ki.öyle yapabilirsn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 oldu olacak 200 dolarlık parfüm dökelim o tarafa ,bülent ersoy yıkanıyor ya parfümle,havaalanında gördüm onu arkadaş besili manda gibi biri, ya yanında küçük bi köpek vardı fifimiydi neydi adı,uyuz kuçu kuçuların ardından bit pire zıplar ya çizgi filmlerde onun gibiydi valla asdhasudhasduhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 "arkadaşım! neden ekmek paramla oynuyonkü!! saa ne kolanyadan falan hem! biz dökerik gerekirse.. profosyonel kaliteyi başga yerde aramayın sakkın gaşınan sırtınıza bi kol kadar yakınım.. gaşırım" hamdullah hırthırt, 43, gaşıyıcı, çıkıçı, gaşık bükücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 yavrım bunlara paranı gaptırma,al limon kolonyasını oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 "bella.. gafanı kaşırım... ben bu regabetin belini gırarım" hamdullah hırthırt, 43, gaşıyıcı, çıkıçı, gaşık bükücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 kaşı beni dasaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 kaşıyan ben değilim yalnız.. hamdullah hırthırt, 43, gaşıyıcı, çıkıçı, gaşık bükücü patron o.. o kaşıyacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 kaşıt o zaman sdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar