ultrAslan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Büyük ihtimal binecektir. [/b]Alala[/b][signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cezad Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Xharloan Yaptigin Espiri Manyakti :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucantekme Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Abi kanatlı atı bırakın Kalmiria oynayanlar bilir kendiniz kanat takıyodunuz Gargoylenin kanadı çok manyak bişeydi ya sırf karizma mükemmeldi harikaydı (: daha fazla bişey soyleyemicem ama olaganüstü bişeydi. Hem paperdollda gözüküyodu hemde normal...[signature][hline]Artık UO oynamıyorum, ama bilgim sizinle... :utaniem: :utaniem: :utaniem: :utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinghsaw Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 said: indin_shrieden, 31 Mayıs 2004 07:49 tarihinde demiş ki: Kingshaw ne yapıcan kanatlı atı harbiden merak ettim. [Bu mesaj indin_shrieden tarafından 31 Mayıs 2004 07:59 tarihinde değiştirilmiştir] Heheh binicem napcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 ben olsam o nadide parçaya binmem yanımda gezdirirdim :)[signature][hline]Indinolla UO Shard High Council Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar