Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 haksız kullanımla neyi kastektiklerini cok ama cok merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efsun Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Ya bu ttnet binasında radyasyon kaçağı felan mı var adamların beyni kızarıyor heralde orda ben bi yorum bulamıyorum bu adamların düşüncelerinde her yeni tarifede bu sefer ne halt yicekler benim küfür dağarcığım genişledi herifler yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Absolut said: Sınırsız tarife deiğimiz artık 15GB ile mi sınırlı oldu?Sanırsam daha ucuz olan tarifede bu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?5,4038377 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar