napae Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 mef'in soruları hep çok zor olmuştur, düşük puan yapardım moralim bozulurdu. öss çok daha kolaydı yani mef'in denemelerinden sdkd bu arada beni görmek için bilgi üniversitesine girmeyi düşünüyomuşsun killer, öyle duydum sdhjk çok onurlandırdı beni bu olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 ahahasadfkdsa doğrudur.ordakilern hepsi senin gibi güzelse ne ala sdfsa. hangi bölüm dicem ginaly atlıcak ordan yengene soru sorma diye sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Ben de de mef deneme var gereksiz bir zorluk var çözemediğim ama neyse yapaccağız artık zor iyidir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 nası zor ya:S.dışardan mı aldın?valla okula gelenler kolay yani ben yapamıyorum o ayrı benim mallığım dgdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Ya zor değil sadece gereksiz zor hani çözerken öss bu kadar zor olmayacağını bilerek çözüyorsun mat 1 de fln kol gibi sorular vr çözüyorsun ama ne gerek var diyorsun içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 geçmiş öss sorularını çözerken çok kolay gelmesinin sebebi hemen hemen bütün test kitaplarında veya dershanede derslerde falan o soruların benzerlerini 100lerce kere çöznüş olmanızdan dolayıdır. bilmem kaç yılının öss sini ilk defade çözüyo olsanız aslında ilk karşılaşışınız değil o sorularla. girceğiniz seneki öss o kadar kolay gelmiyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 yoksa en az çalışan adam bile yea ben geçmiş yılların össlerinde ne yüksek puan yapıyom diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 eyv aga sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 NoS said: Ya zor değil sadece gereksiz zor hani çözerken öss bu kadar zor olmayacağını bilerek çözüyorsun mat 1 de fln kol gibi sorular vr çözüyorsun ama ne gerek var diyorsun içinden manyakmısın olum fenbilimleri yanında mef i bi yerimi sallaya sallaya yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 mef evet ya zor değil bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 abi feci stres yaptım heralde yüzüm sivilce içinde dermatologa gidecem öfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 synorin said: abi feci stres yaptım heralde yüzüm sivilce içinde dermatologa gidecem öfff cok asılma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 asılmaktan çok stres abi çalışmasan da kafan meşgul oluyo biri arıyo falan hep muhabbet öss üzerinden dönüyo şu 23 gün geçmeden rahat yok bize :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 ay össye en rahat ben girdim heralde. tam sistemin değiştiği dönem patladığı için çok kolay oldu. çok da az çalıştım oooh. azıcık çalışsaydım koç - psikolojideydim. PEH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 şimdi nerdesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Bilgi piskolojide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 fala en çok para yatıran sen össye en rahat giren sen başka neler görcez bakalım dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Delikanlı, ikidir diyaloğa girme çabanı görüyorum. aman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 bilginin bölümleri iyi sanırım hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 sınawa girecem çok relax'im =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 ginaly said: Delikanlı, ikidir diyaloğa girme çabanı görüyorum. aman. so Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 bizim dershanede kek gibi sınav yapıolar sürekli kendini kral sanıyosun öss de batarız bu kafayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 ÖSS de kek gibi bi sınav aslında rahat ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 abi kek de, herkese kek. sorun orda sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 ya tabi ki öyle haklısın. o zaman şöyle diyelim, d.hanede yapılan kek sınavda 200 kişide ilk 10da falansan kendini kral sanmasan bile rahat olabilirsin =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar