Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖSS 2009 paylaşım topici

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

Mühendisliğin ne karizması var allasen. Kızlar makinaya elektriğe falan bakmıyor artık, ancak entel mühendisliklerde biraz iş var o kadar.
Kimya'da çok güzel kızlar var.
Mesaj tarihi:
mat1'de benim bi o çember boş. permütasyonun klasik örnek sorusu halbuki ama öküz gibi öğrenmemişim.

bi de dandik bi soruda dikkatsizlik yapmışım o yanlış.

bi tek mat1de istediğim neti yaptım zaten =( o da kolaydı anasını satayım
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

hep merak etmişimdir, şu sınava hazırlıksız girsem kaç çekerim diye. ama çok sıkıcı 3saat oturup test çözmek..

ginaly'nin koyduğu sorudan sonra çok da merak etmiyorum bak
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

son dakikada o soruya baktım ben, matematiğime güvenmedim çizdim, 12 tane saydım, ulan en düşük şık 12 zaten, boş geçtim asdasd

kaçmış ki

cevap 12 :)
Mesaj tarihi:
tr 3 y
sos 3 y
mat1 1 y ( şu 9pi çıkan soruyu biri anlatsın gözünüzü sevim hala anlamadım içimde kaldı asdasd)
fen1 2 y
mat 2 6 y :S
fen 2 6 y :S 4 ü fizik zıkkımın kökü fizik.

270 falan
Mesaj tarihi:
abi yemin ediyorum yapamadığım soruları bi hoca bulup yaptırasım var. resmen vicdanım sızlıyo lan yapamadığım sorulara bakmadım bi denemede diye, hala kurtulamadım şu olaydan sdfdgsdf
Mesaj tarihi:
yahu rasyonel sayıları kesir diye öğrendiğimizi hatırlıyorum, hatta dün zorladım kendimi düşündüm de aslında evet köklüü möklü hariç sayılardı di mi.

Ama genelde kitaplarda rasyonel sayı deyince aklına kesirli geliyor, e haliyle orada da direk öyle bi atlama yapıldı soruya. Suç eğiticilerde burada, evet.
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

yahu rasyonel sayıları kesir diye öğrendiğimizi hatırlıyorum, hatta dün zorladım kendimi düşündüm de aslında evet köklüü möklü hariç sayılardı di mi.

Ama genelde kitaplarda rasyonel sayı deyince aklına kesirli geliyor, e haliyle orada da direk öyle bi atlama yapıldı soruya. Suç eğiticilerde burada, evet.

aslında tam sayılar da kesirli sayıdır...birer bileşik kesirdir
5=5/1 mantığı...

o yüzden öle geçer hep genellemek için
  • Yeni Oluştur...