Cantona Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Mat I ölmüş yahu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 "roket adam" said: Mühendisliğin ne karizması var allasen. Kızlar makinaya elektriğe falan bakmıyor artık, ancak entel mühendisliklerde biraz iş var o kadar.Kimya'da çok güzel kızlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 şimdi herkes şuraya gitme buraya git başımızın etini yicek ya... off off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 OLM MAT2 HESAPLADIM 285 harbi la. TUTTU gibi. 285+ 80 = 365 Koydum cocugu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 mat1 de ütülü mütülü olasılık sorusu gibi bişi vardı yamulmuyorsam, o biraz kasıntı gibiydi mesela ilk anda, zaten bi o vardı asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 ütü mütü, çaktım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 ne bakımdan dayıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 yaptım abicim soruyu ey allam. o çember keşistiren soruyu yapamadım sadece, gerçi 4ün 2lisini aldım ama 2 mi 3 veya 4 mü çarpılacak diye pasladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 son dakikada o soruya baktım ben, matematiğime güvenmedim çizdim, 12 tane saydım, ulan en düşük şık 12 zaten, boş geçtim asdasd kaçmış ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 mat1'de benim bi o çember boş. permütasyonun klasik örnek sorusu halbuki ama öküz gibi öğrenmemişim. bi de dandik bi soruda dikkatsizlik yapmışım o yanlış. bi tek mat1de istediğim neti yaptım zaten =( o da kolaydı anasını satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 dasaaa said: hep merak etmişimdir, şu sınava hazırlıksız girsem kaç çekerim diye. ama çok sıkıcı 3saat oturup test çözmek.. ginaly'nin koyduğu sorudan sonra çok da merak etmiyorum bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 SeaGle said: son dakikada o soruya baktım ben, matematiğime güvenmedim çizdim, 12 tane saydım, ulan en düşük şık 12 zaten, boş geçtim asdasd kaçmış ki cevap 12 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 ulan, saydım, ulan, hay allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 güzel yaptım ya türkçe 3yanlış mat1 1 yanlış fen1 27 sos 21 fen2 27 mat2 23 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 x/x+1 rasyonelse x de rasyoneldir diyodu o soruyu anlamadım ben dsfd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 abi rasyonal sayı ne kesirli olanlar rasyonalmi sayılıyodu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 tr 3 y sos 3 y mat1 1 y ( şu 9pi çıkan soruyu biri anlatsın gözünüzü sevim hala anlamadım içimde kaldı asdasd) fen1 2 y mat 2 6 y :S fen 2 6 y :S 4 ü fizik zıkkımın kökü fizik. 270 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 244 yapmışım bi tm ci olarak mutlu umutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 abi yemin ediyorum yapamadığım soruları bi hoca bulup yaptırasım var. resmen vicdanım sızlıyo lan yapamadığım sorulara bakmadım bi denemede diye, hala kurtulamadım şu olaydan sdfdgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Privhunter said: abi rasyonal sayı ne kesirli olanlar rasyonalmi sayılıyodu? hayır irreel veya köklü olmuycak işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 rasyonel sayıları yıllarca kesirli diye mi yedik şimdi biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 kesirlilerde rasyonele dahil zaten de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 yahu rasyonel sayıları kesir diye öğrendiğimizi hatırlıyorum, hatta dün zorladım kendimi düşündüm de aslında evet köklüü möklü hariç sayılardı di mi. Ama genelde kitaplarda rasyonel sayı deyince aklına kesirli geliyor, e haliyle orada da direk öyle bi atlama yapıldı soruya. Suç eğiticilerde burada, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 SeaGle said: yahu rasyonel sayıları kesir diye öğrendiğimizi hatırlıyorum, hatta dün zorladım kendimi düşündüm de aslında evet köklüü möklü hariç sayılardı di mi. Ama genelde kitaplarda rasyonel sayı deyince aklına kesirli geliyor, e haliyle orada da direk öyle bi atlama yapıldı soruya. Suç eğiticilerde burada, evet. aslında tam sayılar da kesirli sayıdır...birer bileşik kesirdir 5=5/1 mantığı... o yüzden öle geçer hep genellemek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar