synorin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 sinx -1 den küçük 1 den büyük olamaz ordan çıkıyor soru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 olm öss topiği de trollenmez ki ama ya zaten depresyondayız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 synorin said: sinx -1 den küçük 1 den büyük olamaz ordan çıkıyor soru pi yerine 3,14 verip mi yapcaz? vay lanet hiç aklıma gelmediydi benim =/ 180 falan alıyorum ben pi'yi diyorum ne alaka, anlamlandıramadıydım soruyu sdfsdgsfd buarada yukarıdaki arkadaş, verdiğin cevap anahtarını bana verdiydiysen benim denemenin cevap anahtarı bu değil, kırtasiyeci kazıkladı mı yav beni yoksa sdfsdg, fotokopi aldıydım da, 12 denemelik işte, baktım set2 12 denemelik, set1le set3te farklıydı deneme sayısı galiba. oyüzden set2 dedim ben =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 3,14 versen de olur 22/7 versen de olur pinin sayısal değerini istiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 tüm oss ye gireceklere şimdiden başarılar sıkıntı yapmayın ne kadar sıkıntı o kadar performans düşüklüğü seneye görüşürüz umarım üniversite bahçelerinde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 trollemeyin şurayı ya yeto musunuz? 242 alıyorm diye ağlayanlara da helal tabi sdfl.gerçi herkesin istediği puan ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hopeless Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 yav said: EA'cılar fen1 çalışıyorlar mı merak ediyorum, çalışıyorlarsa napıyorlar ya da çalışacaklar mı falan bugün 3 saat fen dinledim=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 nese bugün çalışamadık ama yarın için umutluyum abanacam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 synorin said: nese bugün çalışamadık ama yarın için umutluyum abanacam :D deneme çözdüm bende, sonra ders çalışmak idi planım, yalan oldu =( yarın da okulda festival var, ardından dersaneye gitcem, yarın da yalan olur benim ders olayı sdfsgsdf. neyse ya bugün 180 soru çözdüm işte yeter :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 drall sen hangi okuldaydın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 adem tolunay a.l. slm asl? sdfsdgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 abi allah rızası için trollemeyin şu topiği :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 makasimi alip geliyorum birazdan konuya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 30 gün kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 olm geri sayım yapmayın lan :D çok heyecan oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 beyler özgül yayınlarından son 13 yılın çıkmış sorularını aldım böle eşşek gibi bi kitap ayrıntılı çözümleriyle baya güzel bişi tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 bugün öss için ne yaptınız sevgili patiler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Drall said: adem tolunay a.l. slm asl? sdfsdgs enee benim kuzenim orda fenci uğur. selam söyle sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 öfff bugün denemede sıçtım çok fena gerginlik bastı artık elim ayaaam titriyo össde patlicak galiba öffff başka gerilen varmı az kaldı cok az kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 abi gerilmeyi geç de her konu eksik gibi geliyo kafayı yicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 synorin said: abi gerilmeyi geç de her konu eksik gibi geliyo kafayı yicem korkma öyle geliyorsa daha iyi daha zamanın var bu bir ikincisi bende böyle hissediyordum össde hiç bilgi eksiğim olmadığını gördüm tek sorunum dikkat eksikliğiydi ondan yedim yiyeceğimi ham 268 falan yapmıştım raat olun gençler hahaha :D son ay demeyin çalışın lan çalışın hadi az laf çok iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Maedhros said: öfff bugün denemede sıçtım çok fena gerginlik bastı artık elim ayaaam titriyo össde patlicak galiba öffff başka gerilen varmı az kaldı cok az kaldı gerilme gerilme, gerildin mi kuru üzüm ye soğuk su iç sakinleşirsin sdgsdfsdg ben acıkınca dilim damağım şişiyo dudaklarımı ısırmaya başlıyorum sonra acıyo lan, çok üzülüyorum =( kuru üzüm de o an beyni çalıştırıyo ama dudağımın şişliğini indirmiyo, böyle zenci dudaklı olmuşum gibime geliyo bi an :D çok gözlerim yanıyo gidip ders çalışmam lazım ama, fizik2de indüksiyondayım devamını bitirecem bikaç gün içinde inat ettim! ardından bi biyoloji kimya fizik1 tekrarı, beraberinde geometri ve analitik çalışmak, ve ardından karmaşık sayı trigonometri türev integral derken daha işim çok =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 bu öss fena yaptı beni ya bilgisayar oynayıp deşarj olamıyorum bugün okulda kapı kırdım hocaya dalıcaktım.geçen hafta da ayna kırdım.yeter yani daral geldi. kızla takıl falan demeyin kesmiyo onlar sdfş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 kızı kır o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 olm sakin ol ne kapı kırması bi de şurda 30 gün kalmış hocalarla papaz olma olan sana olur walla bu hocalara hiçbişe olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar