Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖSS 2009 paylaşım topici

synorin

Öne çıkan mesajlar

synorin said:
sinx -1 den küçük 1 den büyük olamaz ordan çıkıyor soru

pi yerine 3,14 verip mi yapcaz? vay lanet hiç aklıma gelmediydi benim =/ 180 falan alıyorum ben pi'yi diyorum ne alaka, anlamlandıramadıydım soruyu sdfsdgsfd

buarada yukarıdaki arkadaş, verdiğin cevap anahtarını bana verdiydiysen benim denemenin cevap anahtarı bu değil, kırtasiyeci kazıkladı mı yav beni yoksa sdfsdg, fotokopi aldıydım da, 12 denemelik işte, baktım set2 12 denemelik, set1le set3te farklıydı deneme sayısı galiba. oyüzden set2 dedim ben =D
Sosyal ağlarda paylaş

synorin said:
nese bugün çalışamadık
ama yarın için umutluyum
abanacam :D

deneme çözdüm bende, sonra ders çalışmak idi planım, yalan oldu =( yarın da okulda festival var, ardından dersaneye gitcem, yarın da yalan olur benim ders olayı sdfsgsdf. neyse ya bugün 180 soru çözdüm işte yeter :D
Sosyal ağlarda paylaş

synorin said:
abi gerilmeyi geç de
her konu eksik gibi geliyo kafayı yicem

korkma öyle geliyorsa daha iyi daha zamanın var bu bir
ikincisi bende böyle hissediyordum össde hiç bilgi eksiğim olmadığını gördüm tek sorunum dikkat eksikliğiydi ondan yedim yiyeceğimi
ham 268 falan yapmıştım raat olun gençler hahaha :D
son ay demeyin çalışın lan çalışın hadi az laf çok iş
Sosyal ağlarda paylaş

Maedhros said:
öfff
bugün denemede sıçtım çok fena gerginlik bastı artık
elim ayaaam titriyo össde patlicak galiba
öffff başka gerilen varmı az kaldı
cok az kaldı

gerilme gerilme, gerildin mi kuru üzüm ye soğuk su iç sakinleşirsin sdgsdfsdg

ben acıkınca dilim damağım şişiyo dudaklarımı ısırmaya başlıyorum sonra acıyo lan, çok üzülüyorum =( kuru üzüm de o an beyni çalıştırıyo ama dudağımın şişliğini indirmiyo, böyle zenci dudaklı olmuşum gibime geliyo bi an :D çok gözlerim yanıyo gidip ders çalışmam lazım ama, fizik2de indüksiyondayım devamını bitirecem bikaç gün içinde inat ettim! ardından bi biyoloji kimya fizik1 tekrarı, beraberinde geometri ve analitik çalışmak, ve ardından karmaşık sayı trigonometri türev integral derken daha işim çok =/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...