FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 ahaha benim dershanedeki sınıfta var bi insan. 2 yıldır aynı sınıftayız şansa, aynı netlerle başladık yabancı dilde. adam günde sırf ingilizceden 300 civarı soru çözüyo falan, bütün derslerden günde minimum 50-60 arası soru çözen bi tip, kelime falan çalışıyo ayrıca. bense mal gibi gidip geliyorum sadece dershaneye, arada esiyo işte günde 50-60 soru çözüyorum. adama kafadan 20 puan falan gömüyorum sürekli sdf tek tesellim o malı geçiyo olmak lan artık ahah. onun dışında gg tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 ben geçen sene bu dönem öküz gibi çalışmıştım puanlarım falan yükselmişti baya iyi değerlendirin.Geçen sene ki kadar iyi çalışamıyorum dersaneden dolayı her gün dersane var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 rapor olayı kalktı bu arada, milli eğitim izin verdi 25 gün için, veli iza atıyo, rapora gerek yok. ev programına başladım, adım adım geliyorum ösym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 ya size öss kağıtları ulaştı mı acaba? bana hala gelmedi bir de ben adres değiştirdim ptt ye haber mi vermeliyim bunun için sakata gelmeyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hopeless Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 bana da gelmedi daha hatta hiçbir arkadaşıma gelmedi daha yani sorun yok henüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 daha kimseye bişi gelmedi ama eski adresine gidip alman gerekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 abi gelsin artık ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 iyi ya böle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Günlük max 300 soru iyidir hoş ben en fazla 210-220 gördüm. Hukuk istiyorum 260 lazım en az. En fazla 240 yapıyorum... Çalışıyorum ama ya toparlayacam 1 haftaya eksik konuları vs. No panic bitch! Bu arada beyler şu evde oturup deneme çözme olayına fazla abanmayın derim oturun konu çalışın o konuyla ilgili test çözün derim. Arada bir deneme çözmek iyi geliyo ama o da eksikleri görme açısından yoksa çöz çöz nereye kadar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 benim kapıt geldi cevizlide bir lisede girecekmişim pff siz enrede giriyortsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 oha geldi mi şimdiden? ben daha gelen duymadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 eve mi geldi okuluna mı? bana daha gelmedi de okula geldiyse yarın gidicem sorayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Bana da gelmedi..Bugün Aöf kağıdını aldım o 2gününde de Ege Ünivinde giriyorum amfilerde acaip mutluyum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 ben 10 dakka sonra bi denemeye oturayım. güvenderin set2sinin fotokopisini almıştım 5liraya onun ilk denemesini çözeyim =D aslında deneme mi çözsem konu mu çalışsam bilemedim, neyse deneme çöziyim öğleden sonra çalışırım belki konu =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 hacı ben 20liraya Final'in 10 tane denemesini aldım..Çözümleri de çıktı falan istersen onu al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 20 fazla ya boşver =D güvender bi bitsin sonra bakarım yenilere, cumhuriyet gazetesi her ctesi zaferin denemesini veriyomuş bi de haftaya çarşamba zaferin türkiye geneli sınavı varmış, zaferin soruları nasıldır bilen varmı? almaya/girmeye değer mi sınavları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 10 tane var ama :D Girelim zafer'e ama bilmiyorum sorularını..Cumhuriyet gazetesindekinleri çöz benzerdir. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 gazete kağıdında ama ya, çözülcek gibi değil görünce üşendim resmen =D gazete kağıdında 2009 össyi verseler çözmem heralde o derece sıkıcı görünüyo sdfsgd ps: güvenderde 12 tane var ama fotokopi, bi sayfada 2 sayfalık kısım var, bakalım geoları nası yapıcam görcez =D hadin elveda oturayım ben denemeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 3saat 15dk sonra göreyim hadi tırtılım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 lan fbm nin denemesinde 242 almışım ya eşşek gibi yanlış yapmışım napıyorum ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 EA'cılar fen1 çalışıyorlar mı merak ediyorum, çalışıyorlarsa napıyorlar ya da çalışacaklar mı falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 ya benim barajı geçmem yetiyo 2000 de girdim sınava en son o zaman sadece ÖSS vardı ben MF bölümüydüm şimdi neyi ne kadar çözmem lazım diyin bi bakym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 bugün bir türlü konsantre olamıyorum ya dışarı çıkıcam çok bunaldım akşama çalışabilirim umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 bugün motivasyonum çok fena öss ye girsem ful yaparım gibime geliyo asdf oturup eksik konuları toparlayacam dün ki denemede yanlış yaptığım sorulara göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 güvender set2nin birinci denemesini çözdüm, ve 282 puan yaptım, ağlamaklıyım şuanda sevinçten sdfsdgsdfsdg ama uzayda vektörler, düzlemler, hiperbol elips falan yoktu, çember doğru analitiği falan vardı. integral de bi tane, türev bi iki tane belki. kolaydı yani baya, ama olsun 282 yaptım össde yapmayı hedeflediğim puanı yaptım direk :D mutluyum lan! :D ama elektrokimya falan filan tarzı böyle en zor konulardan soru yok gibiydi, vardıysa da kolay sorular. neyse bakalım, bütün denemeler böyle kolay değildir umarım, bidaha çözeceğimde son denemeyi çöziyim de bakiyim bi o da böyle kolay mı =D zaten fotokopi, geo sorularında zorladı baya ama olsun yapabildim hepsini, o bu değil de 282 PUAN ALDIM LAN ÖSSDE 1-2 PUAN FAZLASINI ALSAM(GARANTİDEN, SINIR ÇÜNKÜ BU =D) GİRİYOM İSTEDİĞİM YERE! sfdsfd şimdi bi yemek yiyeyim, arkadaş gelcek ona redoks ve elektrokimya anlatıcam, anlatmadan önce bi kendim çalışayım da hatırlayayım hem kendi eksiğim var mı onu görürüm :D buarada biri şu soruyu anlatabilir mi ne demek istediğini bile tam anlamadım: sinx ifadesi aş. han. eşit olamaz? A) 11/12 B) pi/4 C) pi/3 D) 2/pi E) 3-pi ben salladım e dedim cevaba c diyo, ne bu ya anlamadım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar