Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖSS 2009 paylaşım topici

synorin

Öne çıkan mesajlar

ahaha benim dershanedeki sınıfta var bi insan. 2 yıldır aynı sınıftayız şansa, aynı netlerle başladık yabancı dilde.
adam günde sırf ingilizceden 300 civarı soru çözüyo falan, bütün derslerden günde minimum 50-60 arası soru çözen bi tip, kelime falan çalışıyo ayrıca.
bense mal gibi gidip geliyorum sadece dershaneye, arada esiyo işte günde 50-60 soru çözüyorum.
adama kafadan 20 puan falan gömüyorum sürekli sdf
tek tesellim o malı geçiyo olmak lan artık ahah. onun dışında gg tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

Günlük max 300 soru iyidir hoş ben en fazla 210-220 gördüm. Hukuk istiyorum 260 lazım en az. En fazla 240 yapıyorum... Çalışıyorum ama ya toparlayacam 1 haftaya eksik konuları vs. No panic bitch!

Bu arada beyler şu evde oturup deneme çözme olayına fazla abanmayın derim oturun konu çalışın o konuyla ilgili test çözün derim. Arada bir deneme çözmek iyi geliyo ama o da eksikleri görme açısından yoksa çöz çöz nereye kadar!
Sosyal ağlarda paylaş

gazete kağıdında ama ya, çözülcek gibi değil görünce üşendim resmen =D gazete kağıdında 2009 össyi verseler çözmem heralde o derece sıkıcı görünüyo sdfsgd

ps: güvenderde 12 tane var ama fotokopi, bi sayfada 2 sayfalık kısım var, bakalım geoları nası yapıcam görcez =D

hadin elveda oturayım ben denemeye
Sosyal ağlarda paylaş

güvender set2nin birinci denemesini çözdüm, ve 282 puan yaptım, ağlamaklıyım şuanda sevinçten sdfsdgsdfsdg

ama uzayda vektörler, düzlemler, hiperbol elips falan yoktu, çember doğru analitiği falan vardı. integral de bi tane, türev bi iki tane belki. kolaydı yani baya, ama olsun 282 yaptım össde yapmayı hedeflediğim puanı yaptım direk :D mutluyum lan! :D ama elektrokimya falan filan tarzı böyle en zor konulardan soru yok gibiydi, vardıysa da kolay sorular. neyse bakalım, bütün denemeler böyle kolay değildir umarım, bidaha çözeceğimde son denemeyi çöziyim de bakiyim bi o da böyle kolay mı =D zaten fotokopi, geo sorularında zorladı baya ama olsun yapabildim hepsini,

o bu değil de 282 PUAN ALDIM LAN ÖSSDE 1-2 PUAN FAZLASINI ALSAM(GARANTİDEN, SINIR ÇÜNKÜ BU =D) GİRİYOM İSTEDİĞİM YERE! sfdsfd

şimdi bi yemek yiyeyim, arkadaş gelcek ona redoks ve elektrokimya anlatıcam, anlatmadan önce bi kendim çalışayım da hatırlayayım hem kendi eksiğim var mı onu görürüm :D

buarada biri şu soruyu anlatabilir mi ne demek istediğini bile tam anlamadım:

sinx ifadesi aş. han. eşit olamaz?
A) 11/12 B) pi/4 C) pi/3 D) 2/pi E) 3-pi

ben salladım e dedim cevaba c diyo, ne bu ya anlamadım =/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...