FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 bugün gönderilmeye başlanmış sanırım giriş belgeleri, öyle dedi bi arkadaş. ayrıca sınava 1.4m insan giriyomuş :O 32k da yabancı dil alanından gircekmiş. kendi adıma sevindim bayaa, ilk 3k iyidir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 ne demek bugün başladı ya belki istanbulda öyledir biz adanada tüm ahali aldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 son 1 haftaya kadar gelmezse tutuşun şimdilik telaş edilcek bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Bana da gelmedi ya gelir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cogitoz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Size manyak bir önerim var. Edebiyat kağıtları hazırlayıp donunuza sokun. Eserler, kahramanlar, yazarlar gibi 20 ince sayfa hazırlasanız arkalı önlü bilgisayarda yeter. Ama onun için bir mekanizma geliştirin yani donunuzda yapıştırıcı gibi bir şey olsun ya da gizli bir cep diksin anneniz. Yani zaten doğru düzgün aranmıyorsunuz bile girişte. Böyle gizlenen bir şeyi bulmaları imkansız. Tuvalete istediğiniz kadar gidebiliyorsunuz, ben 3 defa gittim. Ve gözlemci sizinle tuvalete kadar gelmiyor bile, hele tuvaletle sınıf aynı katta ise yaşadınız. Girin tuvalete açın istediğinize bakın, sonra da atın kağıtları sifonu çekin. Aynı şeyi matematikte, coğrafyada falan da yapabilirsiniz. 1 soruyla 1000 kişi oynuyor yahu bunu dikkate alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 1000 kişinin hakkını yesin yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cogitoz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Etiğe hakka hukuka kendileri karar versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Beyler bayanlar ben kaydoldum fakat 10 unda slovenyaya gideceğim dolayısıyla girmiyorum sınava teşekkürlerinizi bekliyorum sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Maedhros said: Beyler bayanlar ben kaydoldum fakat 10 unda slovenyaya gideceğim dolayısıyla girmiyorum sınava teşekkürlerinizi bekliyorum sdfsdf 40 lira giriş parası lan boşa mı gitcek sdfsgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aglaures Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Maedhros said: Beyler bayanlar ben kaydoldum fakat 10 unda slovenyaya gideceğim dolayısıyla girmiyorum sınava teşekkürlerinizi bekliyorum sdfsdf nedir bu hava mıdır ki asadsad nese bi kişiyi daha eledik. doğal seleksiyon ne de olsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 deneme yapıyorum bugün -2 inci katta dersanede sabahın 9 buçuğu daha yan sınıfıma biri geçti bangır bangır disco partizani hadi susar dedim sonra damardan bi parça açtı bende türkçedeyim o ara bi hısım(?)la gittim manyakmısın diye bağırdım.. çocuğu ondan sonra görmedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 ya aptal suadiyede paso ses var lan.salak biyer ;=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 15 imi geri isterim ! her denemede yandaki düz lisede olay çıkıyo deliriyorum.. ya kavga çıkar ya tezahurat yaparlar ya apaçiler basar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Hacı bende denemeye girdim... delircektim yukardaki klimadan bişeye su damlıyodu nasıl tık tık tık tık tık tık çin işkencesi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 össde de olabilir böyle şeyler! alışın işte bunlara takmamaya çalışın! bizde bikere hoca kapının önünde başka bi hocayla facebook muhabbeti yaptıydı, düşünün artık! bazen dersanemden tiksiniyorum =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 abi sorun etmeyin böle şeyleri ya walla çok daha kötüsü de olabilir yani çevreden minimum düzeyde etkilenmeye çalışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 bizim yan sınıfta seks yapıyolar nası etkilenmyiim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 aynen öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 synorin said: abi sorun etmeyin böle şeyleri ya walla çok daha kötüsü de olabilir yani çevreden minimum düzeyde etkilenmeye çalışın ben össde en öndeyim sağlak öğretmenle birisi konuşuyordu susar mısınızı dedim sustular. sonra bir daha konuşmaya başladılar o anda konsantrasyon sıfırın altında -1 sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Sınavdan çekinen arkadaşlarımız için bir yöntem bulmuşlar Burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 ahahaha bi tanıdığım adet olmuştu lan asdfafsadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Ben hala hiçbirşey bilmiyorum. 3. yada 4. girişim, yani 4 kere başvurdum 3üne gittim sanırım. Öle birşey işte. Neyse ben şey sorcam bu giriş belgesi ne zmn geliyor. Geldi mi ? yazıldıysa pardon okumadım. =( bide gençler no panic, herşey güzel olacak. yok yok 3 kere başvurdum 2 kere girdim bu 4. heh şimdi oldu sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 ZaugnaKhaldun said: Sınavdan çekinen arkadaşlarımız için bir yöntem bulmuşlar Burada lol süpermiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar