Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖSS 2009 paylaşım topici

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bugün gönderilmeye başlanmış sanırım giriş belgeleri, öyle dedi bi arkadaş.
ayrıca sınava 1.4m insan giriyomuş :O
32k da yabancı dil alanından gircekmiş. kendi adıma sevindim bayaa, ilk 3k iyidir sdf
Mesaj tarihi:
Size manyak bir önerim var.
Edebiyat kağıtları hazırlayıp donunuza sokun. Eserler, kahramanlar, yazarlar gibi 20 ince sayfa hazırlasanız arkalı önlü bilgisayarda yeter. Ama onun için bir mekanizma geliştirin yani donunuzda yapıştırıcı gibi bir şey olsun ya da gizli bir cep diksin anneniz.
Yani zaten doğru düzgün aranmıyorsunuz bile girişte. Böyle gizlenen bir şeyi bulmaları imkansız.
Tuvalete istediğiniz kadar gidebiliyorsunuz, ben 3 defa gittim. Ve gözlemci sizinle tuvalete kadar gelmiyor bile, hele tuvaletle sınıf aynı katta ise yaşadınız.
Girin tuvalete açın istediğinize bakın, sonra da atın kağıtları sifonu çekin.
Aynı şeyi matematikte, coğrafyada falan da yapabilirsiniz. 1 soruyla 1000 kişi oynuyor yahu bunu dikkate alın.
Mesaj tarihi:
Maedhros said:
Beyler bayanlar ben kaydoldum fakat 10 unda slovenyaya gideceğim dolayısıyla girmiyorum sınava
teşekkürlerinizi bekliyorum sdfsdf

40 lira giriş parası lan boşa mı gitcek sdfsgsdf
Mesaj tarihi:
Maedhros said:
Beyler bayanlar ben kaydoldum fakat 10 unda slovenyaya gideceğim dolayısıyla girmiyorum sınava
teşekkürlerinizi bekliyorum sdfsdf

nedir bu hava mıdır ki asadsad
nese bi kişiyi daha eledik. doğal seleksiyon ne de olsa..
Mesaj tarihi:
deneme yapıyorum bugün -2 inci katta dersanede sabahın 9 buçuğu daha yan sınıfıma biri geçti bangır bangır disco partizani hadi susar dedim sonra damardan bi parça açtı bende türkçedeyim o ara bi hısım(?)la gittim manyakmısın diye bağırdım.. çocuğu ondan sonra görmedim..
Mesaj tarihi:
össde de olabilir böyle şeyler! alışın işte bunlara takmamaya çalışın! bizde bikere hoca kapının önünde başka bi hocayla facebook muhabbeti yaptıydı, düşünün artık!

bazen dersanemden tiksiniyorum =/
Mesaj tarihi:
synorin said:
abi sorun etmeyin böle şeyleri ya
walla çok daha kötüsü de olabilir yani
çevreden minimum düzeyde etkilenmeye çalışın

ben össde en öndeyim sağlak öğretmenle birisi konuşuyordu susar mısınızı dedim sustular. sonra bir daha konuşmaya başladılar o anda konsantrasyon sıfırın altında -1 sdf
Mesaj tarihi:
Ben hala hiçbirşey bilmiyorum.
3. yada 4. girişim, yani 4 kere başvurdum 3üne gittim sanırım.
Öle birşey işte.

Neyse ben şey sorcam bu giriş belgesi ne zmn geliyor.

Geldi mi ?

yazıldıysa pardon okumadım. =(

bide gençler no panic, herşey güzel olacak.

yok yok 3 kere başvurdum 2 kere girdim bu 4.

heh şimdi oldu sdf.
  • Yeni Oluştur...