soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 bildiğiniz kafa yapan bi albüm. ben daha yeni dinliyorum, ama dinlemeyenlere de öneriyorum. tür olarak indie, "bağımsız" olarak geçiyomuş türkçe'de. cidden de bağımsız, kafaya göre takılmış elemanlar her şarkıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Sevdim güzelmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 MGMT guzeldir, seviniz, dinleyin, dinletiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 kids şarkısını biliyom ben bitek, o da fifa09 soundtrackinde olmasından dolayı. fena değil, melodileri gayet hoş da vokallere ısınamadım bi türlü. çalakalem geldi biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 sanırım grubun tarzı o vokallerin çalakalemsi durması ama bende ısınamadım , sevmedim vokali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 ben tekrar tavsiye ediyorum dinlemeyenlere, başlığı uplamakta başka bi amacım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Çok çok güzel olmasa da gayet dinlenilebilecek bi albüm :) farklı bir tarzları var. İndirip dinlemenizi öneririm ben de :) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 son zamanlarda çıkan en iyi iki albümden biri diğeri de "the horrors - primary colours" dinleyin , dinlettirin.. bi de haliyle uplayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar