Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kücük Bir Bug Büyük Sorun

wolcano

Öne çıkan mesajlar

Selam arkadaşlar.Nebulanın scriptlerini kullanıyorum fakat bazı evleri göremiyorum daha dogrusu kapısını ve tabelasını goruyorum fakat diğer yerleri gozukmuyor bir de wizart tower gibileri de strong box attıgım da kasa atılmış oluyo fakat en alt bölmeye düşüyo yani evi kurmadan önceki yere bu bugları nasıl hallede bilirim ya da söle söliyim bu sorunları nasıl gidere bilirim...!!![signature][hline]I WanT To KiLL Mé
Sosyal ağlarda paylaş

Evleri gorememenin sebebi verdata.mul dosyana baglı. Digerleri hakkında bi fikrim yok..[signature][hline]Çekmi$ esrarı yürüyor sokakta 2 delikanlı, bakı$ları masum ama belalı, hayata küsmü$ ama dostlarına sewdalı, bo$ gezmez belinde silahı, Çünkü 10'lar BURSA'lı...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RaVena, 29 Mayıs 2004 10:04 tarihinde demiş ki:
said:
Diesel, 29 Mayıs 2004 09:38 tarihinde demiş ki:
Evleri gorememenin sebebi verdata.mul dosyana baglı

Multi.mul ve Multi.idx Olmasın Sakın?

Oyle birsey ishte!
Dosyalar hakkında fazla bi bilgim yok. Multi.mul mudur, Multi.idx'midir biri ishte. Scriptlerle alakası yok yani..[signature][hline]Çekmi$ esrarı yürüyor sokakta 2 delikanlı, bakı$ları masum ama belalı, hayata küsmü$ ama dostlarına sewdalı, bo$ gezmez belinde silahı, Çünkü 10'lar BURSA'lı...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Larethian, 29 Mayıs 2004 12:42 tarihinde demiş ki:
Bilmiyorsan konuşma adam sansınlar .. Biliyorsan az konuş bişey sansınlar. demiş atalarımız .

Şimdi bu yazı bizemi diğerlerine mi biliyosan sen söle biz burda yardım istiyoz para yada nasiyat değil oki[signature][hline]I WanT To KiLL Mé
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Larethian, 29 Mayıs 2004 12:42 tarihinde demiş ki:
Bilmiyorsan konuşma adam sansınlar .. Biliyorsan az konuş bişey sansınlar. demiş atalarımız .

iyi de adam yardım etmeye çalışmış, yanlış biliyomuş. ne var ki bunda neden laf atıyosun hemen[signature][hline]Faust, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki:
seni ömer abime tokatlattırırım!
imdaat!
Sosyal ağlarda paylaş

Tekbir İnsan Bu konuda Bişi Bilmiyomu Yoksa Paylaşmak Ortadan Kalktımı Ne işdir Analamdım Kabak Tafımı Verdi Acaba Rahatsızmı Ettik Pesmi Edek Şimdi Bu konu Hakında Düşüncesi Ve de Bu bug Bİlen varsa sölesin Bilmeyen Varsada
Söle Böle İlerilere Gerilere Konusupta Benim Afakanlarımı Getirmesin.?[signature][hline]I WanT To KiLL Mé
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...