Arién Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Arkadaşlar merak ettiğim bir takım şeyler var bu oyundaki Dungeon sistemi hakkında. - Bir kaç kere Mount Gunbad e girdim. Bu zindan Realm Dungeon kategorisine giriyormuş okuduğum kadarıyla. Bu tip zindanlarda sanırım Save olayı yok.. Çünkü farkettim ki ilerde bi şekilde Wipe oldugunda aynı kanadı tekrardan temizlemen gerekiyor çünkü Respawn olmuş oluyor. - Lost Vale gibi Group Dungeon larda sistem WoW daki gibi mi işliyor? Yani Boss u kesersin ve artık oraya Save li olursun? - Bir de Warband Dungeon lar var? Bunları kısaca anlatırsanız sevinirim. Özellike "Save" olayını merak ediyorum. İyi oyunlar :)
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 public dungeonlar gunbad ve bastion stair bunlara istedigin kadar adam girersin. tamamen normal spawn sisteminde calısır. kestigin moblar bosslar spawn olur belli süre sora. city dungeonlar(sigmar's crypt-warpblade) bunlarda lock olayı var. kestigin bi boss dungeon resetlenene kadar cıkmaz bi daha. bu dungeonlarda bu lock süresi 3 gün lost vale de 5 gündür. yani 5 günde 1 lost vale resetlenir ve tekrar bastan baslayabilirsin.
Arién Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Group Dungeon kategorisine girenler aynı WoW daki 10 Men Raid ler gibi yani güzel. Teşekkür ederim :)
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 yanlız bu public dungeonlar biraz kötü sahsen ben begenmedim gitmiyorum pek. bi kere warband olarak girdiginde gelendle icerdeki questleri yapamıyorsun hiç. diyelimki x mobdan y tane kes questi var. warband olarak gittiginde o moblara ilk pullayan guruba yazılıyor kill. digerlerine yazılmıyor. bide bu dungeonlar genelde 3 kanattan olusuyor. içerdeki public questler falan warband olarak yapılıyor ama bu kanatların son bosslarına 6 kişi girebiliyor yine. bence tıraş bi sistem. Bu dungeonlar cok da önemli degil. esas ihtiyacın olacak olan city dungeonlar ve lost vale. bunlarda 6 kişilik gruplarla yapılabiliyor.
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 dungeon setleriyle rvr setleri arasındaki fark nedir bu arada, black guard için hangisi daha ideal?
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 onu biz bilemeyiz. en azından black guard oynamayanlar:) her sete bakıcaksın hangisinin bonusları sana uygunsa onu alacaksın. dps veya tanklı gibi. genelde 1 set dpse agırlık verirken digeri biraz daha tank icin ideal oluyor.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 city dungeonlar hangi tierlerde kaç tane ve nerde onları anlatabilir misin?
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 sacellum dungeon level 20 civarıydı yamulmuyorsam. Birriet Barrow muydu neydi kısalması BB olarak geçiyor. Rank 40 dungeonu Blood-bilmemne- enclave var o da BE diye geçiyor. Oda rank 40 dungeonu. millet der zaten lf BB/BE diye anlaki bunlardan bahsediyorlar
Öne çıkan mesajlar