Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karak Eight Peaks - Destruction Vs Order

bakariz

Öne çıkan mesajlar

zipzip said:

Jaruza said:

tek basına 4 adam kesmis eleman gozumun onunde ve aslanı bi adamı alırken kendisi de diger adamı kesiyor yani her sey gordugunuz gibi degil teke tekte ragazzonun vurmasına gerek kalmıyor ok ama adam birden fazla kisiyi alıyorsa bu adam oyunu biliyordur bok atmayın yani hakkını verin...

aslanı bi adamı alıyor adam tek başına 4 kişi alıyor sonuçta wl güçlü değil adam oyunu biliyor.ha bide teketekte vurmasına gerek kalmıyor.ilginçmiş.

Senin oyundaki charın zirzop mu ?
Sosyal ağlarda paylaş

Ragazzo said:

zipzip said:

Jaruza said:

tek basına 4 adam kesmis eleman gozumun onunde ve aslanı bi adamı alırken kendisi de diger adamı kesiyor yani her sey gordugunuz gibi degil teke tekte ragazzonun vurmasına gerek kalmıyor ok ama adam birden fazla kisiyi alıyorsa bu adam oyunu biliyordur bok atmayın yani hakkını verin...

aslanı bi adamı alıyor adam tek başına 4 kişi alıyor sonuçta wl güçlü değil adam oyunu biliyor.ha bide teketekte vurmasına gerek kalmıyor.ilginçmiş.

Senin oyundaki charın zirzop mu ?

yok.daha ufağım ben
Sosyal ağlarda paylaş

Wl cok eglenceli ve yetenekli bir karakter oynamasını bilirsen gerek tandom olarak gerek solo olarak cok basarılı. İstersen Sc de BW ler kadar dmg db yapıp takım arkadaslarına yardımcı olursun istersen full guardian spec ile solo star olursun. Sana kalmıs tabi bunların hepsi ama kesinlikle ezik falan degil hatta yol yakınken denemeni tavsiye ederim :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ragazzo said:

Bu seni görünce kesmeyeceğim anlamına gelmez:)

Ben de bir kac ss koyarım 5 inv bana dalarken hiç hos olmaz saijeva ile pvp yapmaya calısıyorken. Combat loga bakmıyorum sandınız heralde. Ayrıca petim varsa kullanırım arkadas o zmn we stealth, choppalar berserk bla bla olmasın. . .

Benim tek istedigim solo yapılırken biraz saygı görmek!

Onun dısında kim beni kesmis ben kimi kesmisim umrumda degil.

Benim de.. kim beni kesmiş, ben kimi kesmişim umurumda değil zevkini çıkarmaya çalışıyorum ama beni kesen karşı oyuncunun peti ise ve bunu saniyede 2 kere vurarak ve bana hiç şans vermeden yapıyorsa bundan hiç zevk alamıyorum tek amacım daha zevkli dengeli bir sistemde oynayabilmek.
Sosyal ağlarda paylaş

Petlerın statları eskısı gıbı kalsın, o zaman gorurum ben WLyı..Bu arada oasiscım sen neden bana kustun bakıyım..Bakariz sanırım senelık ıznıne cıktı yada onun gıbı bır sey.

Bu arada merak etmeye gerek yok..Petleri buglı oldugu ıcın sanıye 4-5 kere vuruyor Wl leler oda fixlendıgınde bi sorun kalmaz. ama ragaz gercekten ssleri koyarım bı arada petin senden fazla vuruyor bew hehe
Sosyal ağlarda paylaş

Biz destroyuz hep ezeriz hep ezeriz..:P Hadi sen sutunu filan icte Ragazzo abine benze :P Oasis'cimcim gel bi kesiyim senide warlord crest lazım 5. parcaya (Bu arada biz burda geyik,polemik,karakter atışması yapıyoruz)Bi kacınız bunu anlıyamıyor sanırım .Lutfen anlıyanlar anlıyamıyanlara anlatsın :)
Sosyal ağlarda paylaş

Anason said:

abi ben dest tarafini anlamadim, bi ara cok pis kesiyoruz hoaa filan diyordunuz.
simdi cok bug lu karakter oyle kesiyorsunuz filan diyorsunuz, bence burda harcadiginiz zamani oyunda harcasaniz, Ragazzo gibi olurdunuz.

dest tarafını anlayabilmen için dest tarafında oynaman gerekiyor sanırım.petler bug lu diyorsak bunu gelen 1.3 ile söylüyoruz daha öncesinde hiçkimse bu tarz birşey yazmadı.

burada çeneye harcağımız zamanın emin ol fazlasını oyunda da harcarız. ragazzo gibi bana da pet versinler bende ragazzo gibi oliim. :D
(ragazzo olmak kötü manada kullanılmamıştır umarım. :D )(ve player ragazzo ile kesinlikle alakası yoktur söylediklerimin, ama peti olduğunu iddiaa eden biriyle konusmak ilginç ve garip, ayrıca petin ismide garip.)

hayat ne garip vapurlar falan?...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...