Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karak Eight Peaks - Destruction Vs Order

bakariz

Öne çıkan mesajlar

Tandagh said:

Ha bu arada cva mümkünse praagda birkaç kez daha kapışalım s&b olarak alacam birgün witch hunterları çalışmalarım devam ediyor gayet iyiydi geçen günkü praag pvp miz.Archkan'a da selam event sc de beni bir riftledi sağolsun az kalsın yatıyodu ama rifti anında bombalıyo order:p

Valla rif olayı akıllı adamın yapcağı iş değil :D bıraktım zaten manyakmıyım 6-7 adamı tepeme çıkartıyım, zaten boyum cüce kadar :)önümü göremiyorum. Bide oasis gibi tipler ''yaw ne kestik vay vay toplu katliam oldu'' :D hemşerim orda yatan 6 destin altında da gariban bi cüce yatıyor hani riffleyen vardı hatırladınızmı :( valla zor artık riff mifff yok ( haftalık 200 golda düşünürüm :D )

Not: İnv. arkadaşlar aniden ölürlerse RvR chate baksınlar belki 7 sn içinde Archkan 2400-800-450-450-500-2000... gibi dmg görebilirler :D
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar canlarım size kötü senaryo geliyo hazırmısınız sürekli stage 2 ye giden order tarafından sıkılan destro yavaş yavaş bırakmaya başlıycak bizim guildden bi densiz kaç tane online var diye size sataşıcak healerdan başka member kabul etmeyen invadoria melee classa gene kapılarını acıcak sonra exile hep orderın arkasına sığınıyo diye savunma yapıcaksınız biz krala kadar gidicez bu arada fg ler yerlerini 3 lü gruplara bırakıcak ağlamalar başlıycak 1 ay sonra bu mesajıma karşı gelenler aynı şeyleri sırf tükürdüklerini yalamamak icin söyleyemiycek iyi günler arkadaşlar ;) Warhammer www.tarihtekerrürdenibaret.com
Sosyal ağlarda paylaş

Hahahaha Oasis her koşulda senı kesmeye devam edicez içini rahat tut:)

Bizi sizden ayıran bi özellik var biz deaktif olup aktif olduğumuzda büyüyoruz yerimizde saymıyoruz...

İc yemi gelceksiniz bol bol gelin pek kımsenın umrunda değil :) Alt charlarımız bile Inv aldı napalım ic yi altdorf u bize aktif rvr lazım anlıcaksın bi gün ;)
Sosyal ağlarda paylaş

heee bakarız efendi sana diyoduk öyle zerg adamı bayar soğursun diye dinlemiyodun bak nasılda özlemiş sc leri rvrleri bu aralar oyun hareketlendide eşitlik sağlanamadıktan sonra pek bi zevki yok iki taraf kalabalık olduğunda lag oluyo diye bırakıyolar heralde başka bi açıklaması yok bu işin :)

Gene beni kesersiniz rahat olim falan yakıştımı kıs sana böyle laflar önce seni bi meydanlarda görelimde özlettin kendini :)
(anti polemik:karakter dişi olduğunda kıs dedim)
Sosyal ağlarda paylaş

Değil Sardicim :) Sapına kadar erkek ama sizin Oasis in ya gözlerde sorun var yada kadran 240'a dayanmış ondan dişi sanıyor:)

Ben hiç bi zaman dest zergınden memnun değildim hep söyledik orvr nın dondüğü zone lock un marifet olduğu donemleri özlüyoruz diye..Locklarla rr kasmak cok sıkıcı artık kasmıyorumda zaten...

Meydanlarda yeni charımla gelcem zamanı gelince ozamana kadar oasis cim sabretmen lazım :)
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

server beni delirtir ya, zamanında sövdüğüm tor arnoc spamlarını özledim resmen günda 2 senaryo dönüyo t3 de

2 rvr atalım diyorum bu seferde tokadı yiyen destro terkediyo rvr lake i
dostum biran önce t4 ol sen bak kwongo daha yeni 40 oldu adama 2 rr atlattık dün sc lerde baya tokatladık moonlapse,bloodline,legio fln :D
Sosyal ağlarda paylaş

Mina said:

Ya kurbis siz tchar'zanekin kapısını calsanız ne olucak dıcem şimdi ne alaka diceksinniz. Size bir tavsiye odasına girmeden hazırdan CSRa bug die appeal atında zaman kaybetmeyin gelsin sizi reslesin :P 25k Aoe dmg aldıgınızda gelipte aglamayın burda :P

ağlamak ve order hiç yakıştıramadım sana bunu... :D % 20 bonusu da ağlamadan aldılar. :D hail gm army şey pardon order army.

ha birde feci şekilde organize olmuş alliance lar var feci şekilde oyunu bilen okuyan t3 playerları varki ic sc lerde resmen coşup kopup geliyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

zaten t3 de sabrını ölçüyolar adamın ben de bwyi kasarken zorlanmıştım hiç adam olmuyodu serverda t4 bi olsanız pq farmlatırız size de işte ha gayret

bu arada dest arkadaşlar gm ordertarafında olsa sizin kral coktan farma baglanırdı siz de server traansfer diye diye gezerdiniz ortalıkta ama olmadıgı iyi olmuş hala guzel rvr dönüyo kanımca
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...