bakariz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Aşiri baydım bu ara oyundan ya zerg hariç aksiyon yok , sc dönmüyor , altdorf abonesi olduk ama faydası yok böyle giderse bende 1 3 e kadar ara vericem.1.3 te bakarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 bakariz said: Aşiri baydım bu ara oyundan ya zerg hariç aksiyon yok , sc dönmüyor , altdorf abonesi olduk ama faydası yok böyle giderse bende 1 3 e kadar ara vericem.1.3 te bakarız yine bir stage 2 denemesi geldi dest'ten. %93 den döndü yine. önümüzdeki maçlara bakalım? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satoshie Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Bakın bakın yolda sizi kesmesi zevkli oluyor.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Bende bayıldım vallaha eskiden order fazlayken yeniliyoduk ama daha çok zevk alıyodum ... şimdi pofff .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mina said: Harir ıyı kestiniz Shining Way de afk bekliyen destroları amma velakin neden gelipte altdorf kapısına dalan destro zergune dalarsınız ? Fantezi olsun diye mi? hehe Hehe.Bo ninjalayalım derken zone kitlenince dışarıda kaldık.Sonra bir baktık zerg halinde afk:)Ama cimri çıktılar, bir şey düşürmediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Satoshie said: Bakın bakın yolda sizi kesmesi zevkli oluyor.. :D valla dest akıllandı diye biliyordum. önce wc de bekliyorlar kesilenler toplanıyor, hep beraber çıkıyorlar base'den yani herzamanki gibi zerg halinde sürü halinde. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FatihTheOasis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Hoppalaa işte şu an sizin durumunuzdayız oyun başındada böyleydi sc gelmez zergden adam öldüremessiniz boş bo ları farmlarsınız ama biz istediğimiz zaman sc lere gireriz patchden sonra size eylence çıkıcak iste bide dungeonunuz geliyo orda takılırsınız :) bu oyunda zerg olup sürekli sehre gitmenin hic bi mantığı yok ya galiba arkadaşlar bu oyun denge kaldıramıycak durumda bende kabullenmeye başladım yavaş yavaş neyse bize eylence bol ozaman heraman dediğimi tekrarlıyorum aslında azınlık olanrak eylenen biziz :) sizede warhorse simulation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tandagh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Harbi ben özledim azınlık olduğumuz zamanları.Bu ne ya bi sürü active 10-12 yaşında bebe önüne gelene dalıyo destroda tadı kaçtı işin dediğin gibi olursa 1,3 harbi sevinenlerden biride ben olacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Burlook tan gelen order yüzünden bunlar hep..Adamlar direniş görünce 2 gun kaçtilar...İLk transfer günü yada transfeer oncesinde atiyolardi forumlarda 7 guild geliyoruz bilmem kaçtane aktif 40 char vs :) 2gun sonra baktılar kitleyemıyolar yok oldular... nese ki yaz geldiB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tandagh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Öyle Böyle dün güzel bastırdılar gayet zevkliydi şu lagfest bide fps olayı olmasa bide maw da çabuk yatmasaydım dahada zevkli olacaktı ama aoe nin dibine çaktı birileri tank wall'a lol:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 dun order'in en iyi alliancelari vardi aslinda, bi daha ne zaman toplanir boyle acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Anason said: dun order'in en iyi alliancelari vardi aslinda, bi daha ne zaman toplanir boyle acaba. yıldızlar yeniden birbirlerinin yörüngesine girerse. :P bu olay her ayın ilk 2 haftası içinde bir kere görülüyor. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Kortez forumlarda gaz dayamaya calisiyordu normal:) Ama bilmediği konu order gazla iş yapıyorken destro doğal güçle işini bitiriyor :) Düşünsenize Destro gaza gelirse ne olur ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 hehe. kortezi bilmem ama bize gazı ventten archkan veriyor "imana gelin kafirler" diye sürekli. arka fonda da sürekli bi ezan sesi:) nasıl bi memlekette yasıyorsa her saat ezan mı okunur yaw:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tandagh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Yav kortez dedinde maw kapısına dayandıklarında ben onu göremedim çok erken yattım fotressta acaba ondanmı:)Bu arada tebrikler sağlam zerg vardı dün gece bir ara caledorda wc önünden çıkmak için 1 saat uğraştım valla sonra baktım olmayacak geçtim siege weapona bi güzel okladım bw leri:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakkan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 sardius said: hehe. kortezi bilmem ama bize gazı ventten archkan veriyor "imana gelin kafirler" diye sürekli. arka fonda da sürekli bi ezan sesi:) nasıl bi memlekette yasıyorsa her saat ezan mı okunur yaw:) :) az kaldı az, getiricem yakında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Bu aralar baydı server beni o yüzden Karak nor du sanırım servurun ismi orda BW açtım yonuyorum çokta zevkli oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaruza Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Evet dün belliydi serverda dest yoktu bizde gece IC çıkartması yapıp stage 2 ye geçtik bir pq yu yaptık ama diğer pq nun stage 3 ünde takıldık kaldık çözemedik ya da bug fln vardı anlamadım neyse iyi denemeydi yine de :D özellikle dün alamayız dedigimiz 5 kere wipe yedigimiz fortu son 15 dk da öyle bir aldık ki onun üzerine oyunda olan destlerde çıktı (:P) IC ye gittik 15 dk da IC yi kitledik ama takıldık işte stage 2de. Oyunda yaklasık 5 ay sonra gördüğüm ilk farklı şeydi keyifliydi hehe :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cva Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Stage 2 tecrübesi oldu en azından unlock ettiğim yerler oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 OO iyi iyi orderların biraz morale ihtiyacı vardı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Reyna said: OO iyi iyi orderların biraz morale ihtiyacı vardı ... biraz moral, birazda kortezin wha forumlarında gaz yapması etkili oldu iyi oldu en azından biraz heyecan olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 stage 2 de gold bagi 20 eksik rolle kaybettim:) ama mor canta aldım ve epic shield:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 sardius said: stage 2 de gold bagi 20 eksik rolle kaybettim:) ama mor canta aldım ve epic shield:D Ya dün illet oldum yarım saatte aldorfu %97 ye getirdik ondan sonra takıldı kaldı bi türlü geçemedik stage 2 ye ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 5eyakın arkadaş destruction başlamayı planlıyoruz burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tandagh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Ha bu arada cva mümkünse praagda birkaç kez daha kapışalım s&b olarak alacam birgün witch hunterları çalışmalarım devam ediyor gayet iyiydi geçen günkü praag pvp miz.Archkan'a da selam event sc de beni bir riftledi sağolsun az kalsın yatıyodu ama rifti anında bombalıyo order:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar