Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karak Eight Peaks - Destruction Vs Order

bakariz

Öne çıkan mesajlar

bakariz said:

Aşiri baydım bu ara oyundan ya zerg hariç aksiyon yok , sc dönmüyor , altdorf abonesi olduk ama faydası yok böyle giderse bende 1 3 e kadar ara vericem.1.3 te bakarız

yine bir stage 2 denemesi geldi dest'ten. %93 den döndü yine. önümüzdeki maçlara bakalım? :D
Sosyal ağlarda paylaş

Mina said:

Harir ıyı kestiniz Shining Way de afk bekliyen destroları amma velakin neden gelipte altdorf kapısına dalan destro zergune dalarsınız ? Fantezi olsun diye mi? hehe

Hehe.Bo ninjalayalım derken zone kitlenince dışarıda kaldık.Sonra bir baktık zerg halinde afk:)Ama cimri çıktılar, bir şey düşürmediler.
Sosyal ağlarda paylaş

Hoppalaa işte şu an sizin durumunuzdayız oyun başındada böyleydi sc gelmez zergden adam öldüremessiniz boş bo ları farmlarsınız ama biz istediğimiz zaman sc lere gireriz patchden sonra size eylence çıkıcak iste bide dungeonunuz geliyo orda takılırsınız :) bu oyunda zerg olup sürekli sehre gitmenin hic bi mantığı yok ya galiba arkadaşlar bu oyun denge kaldıramıycak durumda bende kabullenmeye başladım yavaş yavaş neyse bize eylence bol ozaman heraman dediğimi tekrarlıyorum aslında azınlık olanrak eylenen biziz :) sizede warhorse simulation
Sosyal ağlarda paylaş

Burlook tan gelen order yüzünden bunlar hep..Adamlar direniş görünce 2 gun kaçtilar...İLk transfer günü yada transfeer oncesinde atiyolardi forumlarda 7 guild geliyoruz bilmem kaçtane aktif 40 char vs :) 2gun sonra baktılar kitleyemıyolar yok oldular...

nese ki yaz geldiB)-
Sosyal ağlarda paylaş

Yav kortez dedinde maw kapısına dayandıklarında ben onu göremedim çok erken yattım fotressta acaba ondanmı:)Bu arada tebrikler sağlam zerg vardı dün gece bir ara caledorda wc önünden çıkmak için 1 saat uğraştım valla sonra baktım olmayacak geçtim siege weapona bi güzel okladım bw leri:p
Sosyal ağlarda paylaş

Evet dün belliydi serverda dest yoktu bizde gece IC çıkartması yapıp stage 2 ye geçtik bir pq yu yaptık ama diğer pq nun stage 3 ünde takıldık kaldık çözemedik ya da bug fln vardı anlamadım neyse iyi denemeydi yine de :D özellikle dün alamayız dedigimiz 5 kere wipe yedigimiz fortu son 15 dk da öyle bir aldık ki onun üzerine oyunda olan destlerde çıktı (:P) IC ye gittik 15 dk da IC yi kitledik ama takıldık işte stage 2de. Oyunda yaklasık 5 ay sonra gördüğüm ilk farklı şeydi keyifliydi hehe :)-D
Sosyal ağlarda paylaş

Ha bu arada cva mümkünse praagda birkaç kez daha kapışalım s&b olarak alacam birgün witch hunterları çalışmalarım devam ediyor gayet iyiydi geçen günkü praag pvp miz.Archkan'a da selam event sc de beni bir riftledi sağolsun az kalsın yatıyodu ama rifti anında bombalıyo order:p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...