Evr Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 1-Imperial Cemetary 2-Shilen's Seal 3-Antharas's Cave 4-Aden Cevresi 5-Bandit's Den 6-Anghel Waterfalls 7-Mirror Forest 8-Fire Swamp Buda Aden haritasi C1 den sonra[signature][hline]Arthad LvL 55 Silver Ranger @ kain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 off harita ne güzel açılmış, sanırım dah sonraki updatelerde de sağ aşağı doğru inecek. giderek daah çok teleport kullanacağıza benziyor. şuandaki haritada bile yürümek bayaa zaman alıyor idi. sufer oyun yaf, adım adım gelişiyor dünya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 bu arada Lv. 55 Harit Lizardman Chief <-bu arkadaş emi bow düşürüyor :) bow düşene dek en çok kamp yapacağım yer olur sanırım yeteri levela ulaşırsam elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 succubus turenlerde dusuruyo su an ordayım bende ama ups alana kadar oynamıyorum 1 2 gun , dun elektrik kesilmeleri sebebiyle %16 kaybettim :)[signature][hline]Arthad LvL 55 Silver Ranger @ kain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 aha allahın sopası yok işte, böyle vuruyor. çinlilerden beter olmuştun, o level ne öyle ya. dfaha bi iki gün önce silver ranger oldum diye thread açmıştın. bu hızla gidersen game over yazısını görecen zaten bigün :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 ya o degilde zaten 2level yuksek mobdan 0.03-4 alıyorum 10.0 yapmak yaklasık 4 saat , allah bana cnmomo ve tanmudaki sabrı versin adamlar lvl61 ve hala 0.01 bile vermeyen yaratıklarda kasıyorlar botda kullanmıyolar helal ne diyim.[signature][hline]Arthad LvL 55 Silver Ranger @ kain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 ari senin accountla senden baska oynayan biri vdaha vardi dimi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 evette 1 ay oynuyamicak oda sehir dısında :) c1e kadar 60lamak yeter bana 60-70 arası 20-25 gunde hallederim belki daha kısa sonrasını allah bilir[signature][hline]Arthad LvL 55 Silver Ranger @ kain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 koreli tarzı geliştiriyosun anlaşıldı :P 1 account 2 kişi[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! "insan bazen, masanın üzerinde duran çakmağı göremeyyo" hilmi teke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Shilenos Chief ile Shilenos Sorcerer biraz komik yaw :P yeni eklenen şehir felanda hoş olmuş ama[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 bi ara bizde bi acc ile 5 kişi oynuyoduk ama o zmn Closed Beta da idi :P acc blamadığımızdandı hehe[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar