Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telnet

Diesel

Öne çıkan mesajlar

Selamlar..

Ben cafe'den yada evimden serverin oldugu makinaya baglanmak istiyorum.. Duyduguma gore telnet'den olucakmıs, baglanmayı denedim ama baglanamadım ozel bi programıda var bildigime gore. Bu programı nerden indirecegimi bana soylermisiniz ve nasıl baglanacagımıda biraz anlatırmısınız..[signature][hline]Çekmi$ esrarı yürüyor sokakta 2 delikanlı, bakı$ları masum ama belalı, hayata küsmü$ ama dostlarına sewdalı, bo$ gezmez belinde silahı, Çünkü 10'lar BURSA'lı...
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi spherede ayarlı olması gereken tek şey 55i ise administrator veya remoteadmin adlı bi account açacaksın telnet içinse başlat > çalıştır
telnet ip port
örneğin
telnet localhost 2593
daha sonra bağlandığında boş bi ekran gelecek bir kez space e basacaksın daha sonra 55i ise password? diye bi yazı çıkacak administrator veya remoteadmin accountunun şifresini gireceksin ve telneti konsol gibi kullanacaksın 99 serisinden sonra herhangi plevel 6 ve üzerinde olan bir account adı ile şifresini giriosun yine ilk bağlandığında space e basılıo yine
Sosyal ağlarda paylaş

Bak Arkadasim once server'a giriceksin bunu yazicaksin .serv.account add administrator ondan sonra .serv.account administrator plevel=07 yapicaksin ondan sonra calistira girip telnet ip bosluk port yazicaksin gelen yere space tusu ile bosluk birakip sifreni griceksin artik ana makinadasin.[signature][hline]http://www.kingsofchaos.com/recruit.php?uniqid=xtg287tp Bu Link'deki Sayiyi Altindaki Numara Ile Yazarsaniz Sizlere Minnetar Kalicam....

Herkeze Iyi Gunler
Leon Jade
[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Yardımlarınız icin cok tesekkurler..
Henuz denemdim birazdan denicem..[signature][hline]Çekmi$ esrarı yürüyor sokakta 2 delikanlı, bakı$ları masum ama belalı, hayata küsmü$ ama dostlarına sewdalı, bo$ gezmez belinde silahı, Çünkü 10'lar BURSA'lı...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...