BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Merhaba, Yükseklisans başvuruları için her okul ales sınav sonuç belgesi istiyor. Ösym 1 tane gönderiyor. Fotokopi kabul etmezler muhtemelen. Bu belgeyi nerden istemeliyim ösymden mi ? Sitesinde de pek bişi yok gibi? Yardımcı olabilcek ?
smash Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 ben bilmiyorum ama herhalde noterden onaylattırırsan aslı gibidir diye fotokopisini olur.
balon Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 ya fotokopisini sormak lazım aslında ya , belki kabul edebilirler. öyle umuyorum yani ben :D
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 noterde 20 lira civarı bi para verip onaylı kopyasını yaptırırsan aslı gibi iş görüyo ki düz fotokopide kabul ederler bence.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 elessonun dediği gibi noter 0naylı sureti de kabul ediliyore hatta okullar genelde orjinalini istemiyor direk noter onaylı kopyasını sitiyor
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Ankara da ben Bilkent te ki ösym merkezine gidip 5 ytl ye çıkarttırmıştım orjinalinden. Kısa süren bir işlem. Muhtemelen bulunduğun şehirde de bunu çıkarabilecek bir yer vardır. Bence notere gitmeden önce bir sor.
Valeron Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 orjinali çıkarttırmak kasıyosa,noter tasdiki olunca sorun kalmıyo diye biliyorum.ben lise diplomamı üniye verirken,fotokopisini çekip tasdik ettirmiştim.dolayısıyla orjinali gibi görev yapabiliyo benim fotokopi lise diplomam : )
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 gerek yok fotokopi cektir orjinalinide yanina al gotur orda bakiyolar sona fotokopiyi aliyola ryane orjinali elinden almiyolar
Öne çıkan mesajlar