BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Merhaba, Yükseklisans başvuruları için her okul ales sınav sonuç belgesi istiyor. Ösym 1 tane gönderiyor. Fotokopi kabul etmezler muhtemelen. Bu belgeyi nerden istemeliyim ösymden mi ? Sitesinde de pek bişi yok gibi? Yardımcı olabilcek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 ben bilmiyorum ama herhalde noterden onaylattırırsan aslı gibidir diye fotokopisini olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 ya fotokopisini sormak lazım aslında ya , belki kabul edebilirler. öyle umuyorum yani ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 noterde 20 lira civarı bi para verip onaylı kopyasını yaptırırsan aslı gibi iş görüyo ki düz fotokopide kabul ederler bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 elessonun dediği gibi noter 0naylı sureti de kabul ediliyore hatta okullar genelde orjinalini istemiyor direk noter onaylı kopyasını sitiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Ankara da ben Bilkent te ki ösym merkezine gidip 5 ytl ye çıkarttırmıştım orjinalinden. Kısa süren bir işlem. Muhtemelen bulunduğun şehirde de bunu çıkarabilecek bir yer vardır. Bence notere gitmeden önce bir sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 orjinali çıkarttırmak kasıyosa,noter tasdiki olunca sorun kalmıyo diye biliyorum.ben lise diplomamı üniye verirken,fotokopisini çekip tasdik ettirmiştim.dolayısıyla orjinali gibi görev yapabiliyo benim fotokopi lise diplomam : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 gerek yok fotokopi cektir orjinalinide yanina al gotur orda bakiyolar sona fotokopiyi aliyola ryane orjinali elinden almiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar