Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Şu anda wow un cd leri elimde mevcut dgl,internetten indireyim ddm ancak daha öncede netten indirmeme rağmen hatırlayamadım bir yerde bir hata var.İnstallwow programında 3 tane şık var,wow classic / tbc /wotlk diye ,bunları sanırım sırayla çekmiyoruz,lich king i seçip sadece onu indiriyoruz ,sonrasında patchlerini yapıyoruz ,hani bu şekilde yaptım 4.5 gb / 6.4gb şeklinde birşey çıktı ,bu haliyle doğru mudur ?internet 1 mb yanlış birşeyi indirirsem gg ym =) edit:Bilgili bir arkadaştan birz hızlı cvp alabilirsem açıp yatayım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 wowwiki.com a bi bak orda olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 orda slim için 4 link var,2si çalışmıyor,2si de rapid ztn :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 wow un siteye login ol orda var download direk lich king i indirip kuruosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 bende geçen hafta indirdim WOW EU sitesinden. 4mbit ile 400-450kb ile çektim gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 bende ordan indiriyorum sıkıntı şöyle,install a tıklaynca 3 tane seçenek var bahsettim yukarda,classic i indirdim önce 4.5 gb hani ddm sırayla indiricez snrm tbc ye geçtm direk installdan bişi yüklemeden play e atladı,wotlk yı seçince 1.9gb dedi,hani böyle saçma sapan bir ortam yüklüyorm şu anda ama ne yüklyrm meçhul :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 sadece lick king i indiriricen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 7.7 GB gibi bir boyutunun olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar