Bella Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 elesso said: ama kızlar kız arkadaşı olan erkekleri daha çekici buluyolarmış belirtiyim benim bi arkadaşım da erkek arkadaşı olan kızları daha çekici buluyordu,var öyle manyaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 o ırz düşmanıymış resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 homohomofobik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 çok öpüşgen bi pati gördüm (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 seagle okulun arka tarafına takılsana sen az, serindir oralar(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 fede said: şu epilasyon zıbırtılarını görünce neden gay olmadım ki fırsatım varken diyorum hep olum olsana gay içinde kalmasın sürekli bi hayıflanma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 slm aslı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 yok işim olmaz benim avp li gençlikle bıladibiist :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Dartanian said: 16-18 yaş arası sevgililerin boş ev bulamadğı,öpüşmekten ileri pek gitmedikleri ve azgın olduğu dönemler olduğundan bunun için en uygun yer sinemalardır. Bi çok erkeğin sinemada karanlıkta farklı şeylerde bekler kızlardan o da kızların bilgisine kalmıştır. Bigün abimle sinemaya gitmek zorunda kaldık. Bi yere gidicektik 3 saat beklememiz gerekti bari dedik bi film izleyelim. o anda Berbat ötesi dandik bi yere gittik. Neyse bileti aldık filan salona doğru gidiyoruz. elinde resmen kırmızı ampüllü el feneri olan bi adam geldi. bilete baktı ama ağğğbiiimmm yaağğğ sizede en önleri vermişler be abicim dedi. 5 lira atarsan en arka boş öyle geçin dedi. Abim direk kafayı gömdü adama. 3 saat güzel bi film izleyemesekte baya bi ekşınlı geçti. işin garip yani sinemadakilerde bu durumun etkisi altındalar. oraya gelen çiftleri öpüşmeye gelmişler gibi görüyolar. ne garip milletiz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 tabi sizin muhabbet ayrıymış da, istatistiki bilgi verirsek, %80 o amaçla gidiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar