-Legendary- Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 mızıka çalmak istiorum yani kısaca olay budur. Nerden çalırım en iyi kimden öğrenirim, var mı bunu öğreten birisi, güzel bi mızıka nekadar falan filan, bilgi arıorum! (aramaya da inandım, 1 msg atılmış bi bilgi yok) [signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 benim bi arkadaşım da vardı böyle 1-2 sene uğraştı bi tane doğru dürüst kurs bulamadı, sadece mızıka çalan usta elemanlar çok yüksek ücretlerle ders veriyolar, nerdeler bimiyorum ama paran çoksa bulursun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 valla mizika kendim oturup ogrenmeye calsitim klavye egitimim sayesinde notalari anlamistim ne biliyim cifter cifter gidiyodu yerler en solda mesela uflersen do nefes alirsan re cikiyodu boole boole jingle bells falan caliyodum ben :P kendin ilerletebilirsin kulagin varsa hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 çok olmasa da var kulak, ama bnm hiç bi bilgim yok be o konuda, kalvye flan da çalmadım yani :) ulen guççük şey biri de mi çalan yok be[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 ben caliyodum iste, ama oole hobarey super uber calan biri deilim her muzik egitimi olanin calabilecegi bisi, blok flut gibi blues a goturmek istiyosan neti arastir derim ingilizcesi Harmonica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 ben daha çok solo öttürmek istiorum :)[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Bende aşırı merak saldım bu işe=) Özellikle şunu görünce azdım resmen Tıkla[signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth Aşk ve pilav böceği [Bu mesaj zlorwf tarafından 30 Mayıs 2004 23:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 valla zor ıs bende heveslendım beceremedım[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 said: zlorwf, 30 Mayıs 2004 23:52 tarihinde demiş ki: Bende aşırı merak saldım bu işe=) Özellikle şunu görünce azdım resmen Tıkla çok klas[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 blues, country içn deli bir şey ya. ben de istiyodum çalmak bi aralar, ama nefesim hemen kesiliyor diye bulaşmadım. bir de kulağım yok. daha gitar öğrendim sanki de mızıkaya bulaşmadığım kaldı. ;) bknz: "blues from the lowlands"[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 gitarı biraz daha ilerletince ben de mızıkaya bulasıcam[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Gitar mızıka kombinasyonu cidden guzel ama ben solo atarken şarkı solemekten aciz olduum icin dusunmuyorum bile mızkayı :)[signature][hline] Justin, 22 Mayıs 2004 15:39 tarihinde demiş ki: ben mageryi 5 saatte gm lerimden skiller daha zor artmalıyı çıkarıyorum şahsen senin anlama kapasiten nekadar bilemem tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 yok ben de öle bişi yapamam da şey diorum ayrı ayrı çalarım :)[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar