soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 sırf annem "kızım o akşama kadar bizim için çalışıyo, bırak koksun" diyo diye niye sevmek zorunda kalıyorum o kokuyu anlamıyorum. iğrenç kokuyo işte, cidden kötü ve ağır bi koku. ama bi kere bile sesimi çıkarmadım. içimden iğrenç buluyorum. babam olmasıyla da ilgisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Ayak kokusu sevilir mi be. Kalksin yikasin baban da. Kendi de rahat eder. Ayak hastaliklarinda da kurtulur ustelik. Guzel bir dille soyleyiver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Solution is the; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 ne baba varmiş sende be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 yorgun argın adam! al leğeni.. doldur içini, tuzla.. önce ayahlarını bassın içine sonra yıkarsın misler gibi kokar.. zamane kızları işte! saygısızlık diz bolu artık, müdderis kemal bey.. aileden bi haber yetişiyorlar diye üzülüyorum ben üstadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Oha ayak direkt pis. Kokulu ama temiz ayak fotografi daha iyi olurdu be haci. Kokusu fotografa yansimiyor hic olmazsa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 ayak kokmaz bina öldürür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 yıkamazsan babanın ayaklarını elbet kokar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 kişisele açaydın keşke "trolls on move" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 ayak denen sey ne kadar iğrenç bişi ya. 15 saat botun içinde kaldıktan sonra nası oluo biliomusun oof of askerlik of... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 düzgün bir dille anlatıver , olmadı yapıcak bir şey yok . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kuþ Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 sen de evlenicen ve kızına o sözü söyliycen tek yol lezbiyenlik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 bi hastalık uydur, "baba bugün bi internet sitesinde gördüm, böyle böyle bi hastalık varmış, ayağını şöyle yapıyomuş böyle oluyomuş" de, sonra da patlat bombayı, ayağı kokanlar da görülüyomuş en çok diye. mırın kırın eder kapatırsın konuyu sonra. ama baban için o konu ayaklarını yıkayana kadar kapanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 boşuna kişisele mod olmadı bu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 kuş said: sen de evlenicen ve kızına o sözü söyliycen tek yol lezbiyenlik! dünya kadın olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 hem kızlaırn ayaklarıda kokuyoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 yok yıkıyo tabi ki. ama o ilk eve geldiği an gerçekten kötü oluyo. kaliteli bi ayakkabı falan alıcam, o da yanlış anlamazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 ayrıca pembe değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 soulberry said: yok yıkıyo tabi ki. ama o ilk eve geldiği an gerçekten kötü oluyo. kaliteli bi ayakkabı falan alıcam, o da yanlış anlamazsa. camel active bak hiç kokmaz şaka maka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 soulberry said: yok yıkıyo tabi ki. ama o ilk eve geldiği an gerçekten kötü oluyo. kaliteli bi ayakkabı falan alıcam, o da yanlış anlamazsa. hatta bu yeni ayakkabı aldıgında içinden bişey çıkıyor ya ayakkabılarına ondan at geceleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Masticore said: 6 BARNAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Y kromozomunda gerçekleşen bi mutasyon sonucu mu neymiş ondan oluyomuş. uhal bıyıklıya selamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Deliğanlının ayağı kokar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 ayrıca el parmağı o. 5 barnah yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar