Masteis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Uykumdan uyanmışım, perdeyi araladım gün ışığı yüzüme vuruyor, bir huzur var derken annem daldı odaya, "ehe ehe bizim bu balık çok şerefsiz ya, feci oyuncu erkut izle kesin bi ara" dedi. Bende hani alışmışım bizim hayvanlar hep bi garipti; eşcinsel kedimiz ve köpeğimiz vardı, kapı açan kedimiz, konuşamayan papağanımız vardı... hayvan ötmeye tövbe etmişti, et yiyen tavuğumuz bile oldu. Dedim acaba bu balıkta ne iş var? Kalktım yatağımdan, "bi balık ne kadar çılgın olabilir" düşünceleri içersinde akvaryumun yanına gittim mal mal bakıyorum balığa. Eee... Bunda anormal bir şey yok... Bildiğin serçe parmak kadar çemçük ağızlı bir japon balığı. Dünyadan haberi olmayan bir BALIK, bende onu izleyen ayrı bir mal. Neyse vardır bi olayı bunun şimdi yapmıyordur dedim, döndüm lavaboya gittim. Elimi yüzümü yıkarken neler duyayım??? "Esra gel gel, şu balığa bak... oyy yerim senin oyunculuğunu bıt bıt bıt vs. vs. vs.." "Ehe ehe anne çok şirin bu yaa, versene şunu seveyim biraz" NE? BALIK SEVİLİR Mİ ULAN? Aha dedim ev halkı fazla astral takılmaktan devreleri yaktı. Olaylar fazla egzotikleşmeden fırladım lavabodan, "MANYAKMISINIZ BE SİZ" diyerekten daldım odaya... Birde ne göreyim... Annemle ablam almış kediyi seviyor. Meğersem kedinin ismine "BALIK" koymuşlar. Yahu kedinin ismine neden balık koyarsın? Sebebi nedir? Ördeklerimiz vardı isimleri Bir ve İki idi. Nuri, Şerafettin, Hüsnü, Hidoş, Didoş, Barbaros(paşa), Kemal, Anabel ve türevi isimli kedilerimiz var zaten, yetmiyormuydu bu kadar gundi isimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 senin adın ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 erkut demiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Erkut balığın adı değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 en iyi balık, yiyebildiğin balıktır: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 cok masum bakıyo. yemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 hayvanat bahçesinde mi yaşıosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 tabiatla birleştik, yaşama doğa ile devam ediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 evime lemür alacam ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 balık mükemmel bi isim bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 hayda bi sürü mesaj olmuş üst üste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Ahaha. 1 ve 2 daha güzelmiş çok yaratıcı. Günün birinde bi hayvanım olursa adını 3 koyacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 hairka olmuş kazımım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 ben bi kedi alıp adını cikcik koymak istiyorum böyle ama yavru olucak miiv miiv diye miyavlicak şapşal şapşal. iki kedi var kazık kadar hiçbiri de cikcik olmaz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 BabacumMostors said: evime lemür alacam ben de 3000 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 köpeğin adını kedi koymak hm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar