Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BALIK !


Masteis

Öne çıkan mesajlar

Uykumdan uyanmışım, perdeyi araladım gün ışığı yüzüme vuruyor, bir huzur var derken annem daldı odaya, "ehe ehe bizim bu balık çok şerefsiz ya, feci oyuncu erkut izle kesin bi ara" dedi.
Bende hani alışmışım bizim hayvanlar hep bi garipti; eşcinsel kedimiz ve köpeğimiz vardı, kapı açan kedimiz, konuşamayan papağanımız vardı... hayvan ötmeye tövbe etmişti, et yiyen tavuğumuz bile oldu. Dedim acaba bu balıkta ne iş var?
Kalktım yatağımdan, "bi balık ne kadar çılgın olabilir" düşünceleri içersinde akvaryumun yanına gittim mal mal bakıyorum balığa.
Eee... Bunda anormal bir şey yok... Bildiğin serçe parmak kadar çemçük ağızlı bir japon balığı. Dünyadan haberi olmayan bir BALIK, bende onu izleyen ayrı bir mal. Neyse vardır bi olayı bunun şimdi yapmıyordur dedim, döndüm lavaboya gittim. Elimi yüzümü yıkarken neler duyayım???
"Esra gel gel, şu balığa bak... oyy yerim senin oyunculuğunu bıt bıt bıt vs. vs. vs.."
"Ehe ehe anne çok şirin bu yaa, versene şunu seveyim biraz"

NE? BALIK SEVİLİR Mİ ULAN?

Aha dedim ev halkı fazla astral takılmaktan devreleri yaktı. Olaylar fazla egzotikleşmeden fırladım lavabodan, "MANYAKMISINIZ BE SİZ" diyerekten daldım odaya...
Birde ne göreyim... Annemle ablam almış kediyi seviyor. Meğersem kedinin ismine "BALIK" koymuşlar.
Yahu kedinin ismine neden balık koyarsın? Sebebi nedir?

Ördeklerimiz vardı isimleri Bir ve İki idi.
Nuri, Şerafettin, Hüsnü, Hidoş, Didoş, Barbaros(paşa), Kemal, Anabel ve türevi isimli kedilerimiz var zaten, yetmiyormuydu bu kadar gundi isimler
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...