eXe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 acaba bu hatayı neden veriyor ve nasıl düzeltiriz ? :WARNING:Main loop frozen ? :CRITICAL:Main loop freeze RESTART! :Trying to restart the main loop thread Creating thread. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Sanırım buyuk bir dongude kalmış bir scriptten dolayı. Sonsuz dongu kısaca[signature][hline]Seviyorsan özgür bırak gitsin... Dönerse senindir. Dönmezse, zaten hiç senin olmamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 peki nasıl bulabilirim bunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Linux?[signature][hline] Spermen, 12 şubat 2003 14:33 tarihinde demiş ki: Sol kulağını kapatırsan sağ duyulu olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 evet linux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 said: :WARNING:Main loop frozen ? :CRITICAL:Main loop freeze RESTART! :Trying to restart the main loop thread Creating thread. Hmm Bu sorunu Xeria ownerıda yaşamıştı ve Port değiştirerek çözmüştü. Galiba sorun portta.[signature][hline] Spermen, 12 şubat 2003 14:33 tarihinde demiş ki: Sol kulağını kapatırsan sağ duyulu olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 6 oldu port değşiyor sorun aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Valla bilgim bukadar. Bişi dicem sen Network cafedemisin. Dün gece 10:00 gibi geldim kapı önünde kola içiodunuz o senmiydin lol :) Neyse konu dağılmasın bir bilen çıkar inş.[signature][hline] Spermen, 12 şubat 2003 14:33 tarihinde demiş ki: Sol kulağını kapatırsan sağ duyulu olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Imaginary'Deki donma bu işte win makinaya geçiceksiniz başka careniz yok..[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 said: plus, 30 Mayıs 2004 14:37 tarihinde demiş ki: Imaginary'Deki donma bu işte win makinaya geçiceksiniz başka careniz yok.. Xeria da bu sorun vardı ve adam çözdü diyorum. Hala win e geç diorsunuz.[signature][hline] Spermen, 12 şubat 2003 14:33 tarihinde demiş ki: Sol kulağını kapatırsan sağ duyulu olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Parapa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Ya sürekli hata alıcaklar port ile çözülücek bir durum da olabilir linuxun vericeği hataları hayal edemezsin birde çok bilmişlik yapma heleki bana karşı..[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 ya profesorsün tamam afferim sana bilgisayar mühendisisin mükemmelsin devam... Konuyu dağatma adam yardım istior sinirlendirme beni[signature][hline] Spermen, 12 şubat 2003 14:33 tarihinde demiş ki: Sol kulağını kapatırsan sağ duyulu olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… eXe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 ya tamamda peki bu hata ne linuxsun hangi sorunu main loop nedir _? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Parapa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Ferrero sen daha Su ' ya bu derken ben bilgisayar kullanıyordum onun için kapa çeneni sinirlensende bana işlemez öyle klavye delikanlığı yapıcaksan gel [email protected] msn Mainloop : Birnevi Hatadır.Script function event vs. Hatalarındanda kaynaklanabilir genelde dll kullanan kullanıcılarda meydana gelir.Yani hatalı birşey yapıldığında Linux makinenizi Windows yapmanızı tavsiye ediyorum bilemediniz 1 -2 hafta içinde çok problem yaşarsınız donmalar gidip gelmeler save errorleri..Sadece tavsiye.[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Xeria Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 arkadaslar evet hata linux ta ama cozulmiyecek bir hata degil su anda hangi port u kullanıyorsun bilmiyorum ama ben 25478 port ile bu sorunu cozdum.. su anda hic takılma yada kapanma yasamıyorum tıkır tıkır gidiyor.. sende dene belkide duzelir:)[signature][hline]Xeria Uo Owner Gelecek AydınLanıyor..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar UO Scriptsharing Main loop frozen ? × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 said: plus, 30 Mayıs 2004 14:37 tarihinde demiş ki: Imaginary'Deki donma bu işte win makinaya geçiceksiniz başka careniz yok.. Xeria da bu sorun vardı ve adam çözdü diyorum. Hala win e geç diorsunuz.[signature][hline] Spermen, 12 şubat 2003 14:33 tarihinde demiş ki: Sol kulağını kapatırsan sağ duyulu olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Ya sürekli hata alıcaklar port ile çözülücek bir durum da olabilir linuxun vericeği hataları hayal edemezsin birde çok bilmişlik yapma heleki bana karşı..[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 ya profesorsün tamam afferim sana bilgisayar mühendisisin mükemmelsin devam... Konuyu dağatma adam yardım istior sinirlendirme beni[signature][hline] Spermen, 12 şubat 2003 14:33 tarihinde demiş ki: Sol kulağını kapatırsan sağ duyulu olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… eXe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 ya tamamda peki bu hata ne linuxsun hangi sorunu main loop nedir _? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Parapa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Ferrero sen daha Su ' ya bu derken ben bilgisayar kullanıyordum onun için kapa çeneni sinirlensende bana işlemez öyle klavye delikanlığı yapıcaksan gel [email protected] msn Mainloop : Birnevi Hatadır.Script function event vs. Hatalarındanda kaynaklanabilir genelde dll kullanan kullanıcılarda meydana gelir.Yani hatalı birşey yapıldığında Linux makinenizi Windows yapmanızı tavsiye ediyorum bilemediniz 1 -2 hafta içinde çok problem yaşarsınız donmalar gidip gelmeler save errorleri..Sadece tavsiye.[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Xeria Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 arkadaslar evet hata linux ta ama cozulmiyecek bir hata degil su anda hangi port u kullanıyorsun bilmiyorum ama ben 25478 port ile bu sorunu cozdum.. su anda hic takılma yada kapanma yasamıyorum tıkır tıkır gidiyor.. sende dene belkide duzelir:)[signature][hline]Xeria Uo Owner Gelecek AydınLanıyor..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar UO Scriptsharing Main loop frozen ? × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 ya profesorsün tamam afferim sana bilgisayar mühendisisin mükemmelsin devam... Konuyu dağatma adam yardım istior sinirlendirme beni[signature][hline] Spermen, 12 şubat 2003 14:33 tarihinde demiş ki: Sol kulağını kapatırsan sağ duyulu olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 ya tamamda peki bu hata ne linuxsun hangi sorunu main loop nedir _? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Ferrero sen daha Su ' ya bu derken ben bilgisayar kullanıyordum onun için kapa çeneni sinirlensende bana işlemez öyle klavye delikanlığı yapıcaksan gel [email protected] msn Mainloop : Birnevi Hatadır.Script function event vs. Hatalarındanda kaynaklanabilir genelde dll kullanan kullanıcılarda meydana gelir.Yani hatalı birşey yapıldığında Linux makinenizi Windows yapmanızı tavsiye ediyorum bilemediniz 1 -2 hafta içinde çok problem yaşarsınız donmalar gidip gelmeler save errorleri..Sadece tavsiye.[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Xeria Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 arkadaslar evet hata linux ta ama cozulmiyecek bir hata degil su anda hangi port u kullanıyorsun bilmiyorum ama ben 25478 port ile bu sorunu cozdum.. su anda hic takılma yada kapanma yasamıyorum tıkır tıkır gidiyor.. sende dene belkide duzelir:)[signature][hline]Xeria Uo Owner Gelecek AydınLanıyor..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar UO Scriptsharing Main loop frozen ? × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Xeria Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 arkadaslar evet hata linux ta ama cozulmiyecek bir hata degil su anda hangi port u kullanıyorsun bilmiyorum ama ben 25478 port ile bu sorunu cozdum.. su anda hic takılma yada kapanma yasamıyorum tıkır tıkır gidiyor.. sende dene belkide duzelir:)[signature][hline]Xeria Uo Owner Gelecek AydınLanıyor..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar