Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Main loop frozen ?

eXe

Öne çıkan mesajlar

said:

:WARNING:Main loop frozen ?
:CRITICAL:Main loop freeze RESTART!
:Trying to restart the main loop thread
Creating thread.

Hmm Bu sorunu Xeria ownerıda yaşamıştı ve Port değiştirerek çözmüştü. Galiba sorun portta.[signature][hline]
Spermen, 12 şubat 2003 14:33 tarihinde demiş ki:
Sol kulağını kapatırsan sağ duyulu olabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bilgim bukadar. Bişi dicem sen Network cafedemisin. Dün gece 10:00 gibi geldim kapı önünde kola içiodunuz o senmiydin lol :)
Neyse konu dağılmasın bir bilen çıkar inş.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
plus, 30 Mayıs 2004 14:37 tarihinde demiş ki:
Imaginary'Deki donma bu işte win makinaya geçiceksiniz başka careniz yok..

Xeria da bu sorun vardı ve adam çözdü diyorum. Hala win e geç diorsunuz.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Ferrero sen daha Su ' ya bu derken ben bilgisayar kullanıyordum onun için kapa çeneni sinirlensende bana işlemez öyle klavye delikanlığı yapıcaksan gel [email protected] msn

Mainloop : Birnevi Hatadır.Script function event vs. Hatalarındanda kaynaklanabilir genelde dll kullanan kullanıcılarda meydana gelir.Yani hatalı birşey yapıldığında

Linux makinenizi Windows yapmanızı tavsiye ediyorum bilemediniz 1 -2 hafta içinde çok problem yaşarsınız donmalar gidip gelmeler save errorleri..Sadece tavsiye.[signature][hline]Plus
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslar evet hata linux ta ama cozulmiyecek bir hata degil su anda hangi port u kullanıyorsun bilmiyorum ama ben 25478 port ile bu sorunu cozdum.. su anda hic takılma yada kapanma yasamıyorum tıkır tıkır gidiyor.. sende dene belkide duzelir:)[signature][hline]Xeria Uo Owner

Gelecek AydınLanıyor..!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...