IMGOINGTOWIN Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 dinlemenizi tavsiye ederim. geceleyin genelde rock metal yayını var. 96.2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Ankarada yok. Dinleyemen.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Pazartesi ve Perşembe günleri 10:30 dan 12:00 ye lanet var çoğunuz biliyodur heralde ama ben bi söliim dedim ( pazartesileri doom - gothic ve death çalıo perşembeleri oldschool metal çalıo ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Pazar 11:00-15:00 arası canlı konser kayıtlarından metal ve acoustic çalıyo:rock:[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 gitarların efendisi' ni öneririm, çarşamba günleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 said: birinci_ben, 18 May 2003 00:49 tarihinde demiş ki: gitarların efendisi' ni öneririm, çarşamba günleri. kesinlikle[hline]Hani Oruçluyken Ramazan Ayında Commodorla Evde Güzelce Oynardık. Evveldense Sinclair Spectrum48K Kullanırdık İnanamıyorum İnsan Nasıl Gelişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dae Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 tavsiyem gece yarısından sonra eksenin dinlenmesidir her zamn için çok iyi şarkılar çalıyor bir de ivme diye bi program var o da baya hoş.. laneth zaten malum :rock:[hline]Fazıl Say: "Orhan Gencebay dinleyen enteller kendi cehaletlerini göstermektedir." Orhan Gencebay: "Bizim gönül dostlarımız onu yuvarlar..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 radyo eksen'i internetten dinleyebilceğim bir site biliomusunuz?[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corso Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 http://www.radioeksen.com/live.asp cumartesi geceleri 11de s-kuşağı var. güzeldir. değişik şeyler çalar.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 zamanında çookk fazla dinlediğim ama şu an pek bakmadığım radyo....laneth çok ii programdır.[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 lanethi dinleyin kendisini persembe den cikartip sadece pazartesiye aldilar son zamanlarda da bayagi gelismeler oldu rock fm ile birlikte eksen le hadi hayirlisi hesabi bi de firsat bulursaniz falan mutlaka pazar günleri 11-15 arasi akustik i dinleyin cok hos cok muhtesem seyler cikabiliyor mutlu olasiniz geliyo onlari dinlerken[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 gece playlistlerini de her aksam baska birisi yaptigindan ötürü cok ilginc seyler dinleyebiliyorsunuz pazartesi geceleri de laneth ten sonraki playlisti de caglan tekil hazirliyor(lanethi sunan sahis) o bakimdan gece kuslarina tavsiye edilir[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 corso sağol var ol. evet laneth için istemiştim zaten.balkanların en sert müzik yayını yapan programı.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corso Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 sen de sağol[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 ipeeeeeekkk süper sesi war hastasym kendilerini normalde de gördm aşık olmamak için zor tuttm kendimi ![signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 said: Boojack, 16 Mayıs 2003 19:37 tarihinde demiş ki: Pazartesi ve Perşembe günleri 10:30 dan 12:00 ye lanet var çoğunuz biliyodur heralde ama ben bi söliim dedim ( pazartesileri doom - gothic ve death çalıo perşembeleri oldschool metal çalıo ) 2003te atılımş bu msgı güncelleyeyim bari, laneth artık sadece pazartesi: 22.00 - 24.30[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar