Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

6.60 beta

Masticore

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ghost forma girince creepler vurmayı da kesiyor. Bildigin etheral mantığı sanırım,ne sana biri zarar verebiliyor ne de sen saldırabiliyorsun.Sadece kaçabilirsin.

Bu arada batriderın ultisi süper zevkli olmuş,atıyosun ağı,balık gibi istediğin yere çekiyorsun adamı.
Mesaj tarihi:
Axe'a miss çekince gene de helix işliyor mu?

Misal invisken bone berserker yiyince bone ile sürekli geriye tıklayınca ok atmıyor(invisden çıkmıyor) ama axe gene de dönüyor.
Mesaj tarihi:
Phyxantar said:
Kartan said:
Butterflyi kasmak için >5000 para harcamak var,1500'e %15 miss almak var...

hah 1500 verip %15 missi napıcaksın allasen slot kaybı
Tek olayı para değil,panda pasif misse sahip tek str ve gayet efektif oluyor. Şimdi üzerlerinde pasif miss itemi olan str herolarını hayal edelim.
Mesaj tarihi:
yalnız onlar birleşmez. Yani atıyorum pandanın %10 miss i varsa o item'ı alınca %25 miss i olmaz %15 olur. Tabi miss diye geçiyorsa büyü... Dodge yaziyordu panda'da ama bilemiycem

splash'ta öyleydi en azından.

miss'te işler biraz karışık. Mesela void'in büyüsü backtrack miss fln diye geçmiyo. onda catır catır calisması lazım. mom+bunu yaptınmı biçer valla.
Mesaj tarihi:
Kartan Panda'dan değil miss çekilince dönen axe'tan miss çekilince return vuran cent'ten bahsediyor.

Ayrıca yarım yamalak hesapla attackların %15'i miss ise adam canının %15 arttığı söylenebilir.
Mesaj tarihi:
Masticore said:
yalnız onlar birleşmez. Yani atıyorum pandanın %10 miss i varsa o item'ı alınca %25 miss i olmaz %15 olur. Tabi miss diye geçiyorsa büyü... Dodge yaziyordu panda'da ama bilemiycem

splash'ta öyleydi en azından.

miss'te işler biraz karışık. Mesela void'in büyüsü backtrack miss fln diye geçmiyo. onda catır catır calisması lazım. mom+bunu yaptınmı biçer valla.

sanirim dodge, miss, backtrack hepsi ayni. "evasive skill" diye geciyor hepsi. ayni sekilde barathin bash'i de "stunning skill" diye geciyor, itemlarla stackmiyor.
Mesaj tarihi:
Backtrack ayarları değiştirilmiş dodge (evasion/evade). Miss ise ayrı birşey. Miss'de atak yapan taraf, dodge'da defans yapan taraf etkileniyor. İkisi birlikte muhtelemen çalışmıyordur çünkü hit chance yalan olur, imba olur.

Stacking effecte göre oluyor veya olmuyor. Her mekanik için ayrı. Epeydir bakmadığımdan tam kuralları hatırlamıyorum zaten dota muhtemelen üzerinde oynamıştır. Stack oluyosa da, ki muhtemelen oluyodur, multiplicative oluyordur.
Mesaj tarihi:
Fortuna said:
Kartan Panda'dan değil miss çekilince dönen axe'tan miss çekilince return vuran cent'ten bahsediyor.

Ayrıca yarım yamalak hesapla attackların %15'i miss ise adam canının %15 arttığı söylenebilir.
Evet bunu bir de, pasif skill olarak dodge-misse sahip olmayan strleri de kastediyorum. ~4 k hp ye sahip centaurda %15 miss hiç yavana atılacak bir şey değil.

Gerçi bu dodge-miss olayı kafa karıştırıcı hakikaten dodge darbe yiyenin yaptığı kaçınma,miss de saldıranın başarısızlığı olması lazım arcanein dediği gibi :)
  • Yeni Oluştur...