Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hp pavilion dv2000 garanti problemi


prodigy

Öne çıkan mesajlar

bu lanet laptop ı 1.5 yıl once aldım aldıgımdan beri aşırı ısınma problemı vardı fan man bişekılde idare edıodum.Şu aralar yavaş yavaş vidaları cıkmaya başladı kendı kendıne en son ekranı tutan vidalardan biri çıkmış ekranı kapatırken koşesı kırıldı artık adam gıbı acılıp kapanmıyo .. para iadesı fln almam mumkunmudur ? yada ne yapalarlar ne kadar bekletırler??
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Para iadesi mümkün değil hiçbir garanti prosedüründe, olsa olsa 1 hafta içinde eksiksiz geri götürürsen sattığın yer geri alırdı.

garantinin yasal prosedürü şöyle; götüreceksin, 15 iş günü tamir edemezlerse tamir tamamlanana kadar geçici ürün isteme hakkın doğar, 15 iş günü daha geçtikten sonra hala tamir edilmediyse de yenisini (ya da muadilini) vermek zorundalar. Bunlar yasada yazan teorik şeyler tabii, itinayla çamura yatarlar, uğraşasın varsa tüketici heyetine/mahkemesine gidersin falan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya bi kere technoworld'den fatuarmı goturup uzun bi sure sora para iadesi almıstım bunda mumkun olmaz mı acaba? bide şöyle bişi var laptop'ı aldıgım firma turkıye distribütörlerınden (despec) ve bizim iş yaptıgımız genel müdürüdür satış müdürüdür fln iyi ilişkilerimiz olan bi firma .. acaba bu bi artı saglar mı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Para iadesi mumkun olmaz.Bir bucuk sene once aldıgın o laptop'ın sana para iadesı yapılsa emınımkı su an pıyasadakı en ıyı laptoplardan bırısını alabılırsın.Su an o modelın bır degerı varsa bıle emın ol aldıgın fıyatın yarısına bıle zor satarsın.Ancak garantılı oldugu ıcın ucretsız tamır edebılırler.Ha eger tamır etme durumu olamazsa sana yenısını verırler.Tabı bu da yenı bır model olur.Ama tamır edılmeyecek bır durumu yok aletın
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...