Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ebay-paypal-garanti sanal card soru??


Dark_Soul

Öne çıkan mesajlar

daha once paypal dan defalarca alısveris yaptım yalnız hep isbankası kredi kartımı kullanıyordum.
Bu sefer alışverisi garanti sanal kartımla yaptım.

ebay.co.uk dan bir xbox aldım yalasık 160 pound tuttu odeme.Paypal dan odemeyi yaptım ve odeme turk lirası karsılıgı 370 ytl gözüktü paypaldan.Garanti internet subesinden bakıyorum.Su an on provizyonda islem ve 390 ytl gözüküyor.Ayrıca paypal 4 adlı 2 islem var 2 sefer üst üste 1.59 ytl para da ona gitmis.Paypalın kuruyla garantininki farklımı diycem ama paypal parayı once ytl ye cevirip garanti hesabımdan ytl cekmis.Aradadaki bu 20 ytl fark neki? Islem ucreti falanmı garantinin cektigi.Birde bu on provizyon olayı ne zaman kalkar.Satıcı islem tamamlanmadan kargo yapmam diyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

garanti sanal kartımı internet subesinden aldım fiziksel bir kart yok ortada :).onun icinde kart ücreti almazlar sanmıyorum.Sterlininde masallahı var ürünün parasıın verdigim gün kur tavan yapmıs.Kurdan dolayı bir 25 ytl pahalıya geldi üstüne üstlük bide garantinin fazladan kestigi para....

Birde bu acık provizyon olayı nedir?
İnternet subesinde acık provizyonda odedigim miktar gozukuyor ama onay verilmemis daha adamda diyo bankan daha odemeyi onaylamadı o yuzden kargonu gonderemem,yarına kadar onay gelmezse aldıgın urunu ıptal edecegim vs dedi.Bu allahın belası onay ne zaman gelir garantiden?
Ey gidi İşbankası yav hic bu dertlerle ugrastırmıyordu beni.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

netten biraz arastırma yaptım paypal bazen on provizyon olarak 2 sefer para istiyormus.Daha sonra banka bunun muhasebesini yapıp dogru olan miktarı kartta cekip geri kalanı hesaba aktarıyormus da neyin onayını bekliyorum su anda bilmiyorum hani bilinmedik bi site olsa tamamda paypal odemelerinde sorun cıkmaması lazım.Büyük ihtimal sterlin-türk lirası cevirmesi sırasında banka bana biraz giydirdi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...