mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Frostmane&n=jiblo bu rogue kardeşimizin armorysine bakınca 3 adet meslekten gelen itemları oldugunu goruyoruz 1) engineering headi 400 engi istiyo 2) 3x 27 agi gem i 375-400 civarı bişey JC istiyo 3) 2x ringe AP enchi ench istiyo bu da bu nasıl mumkun oluyo peki? hangisi buğulu? derken aklıma mesleklerine bakmak geldi ringe ap buğuluymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 enchanting'i 400 yapmış ringlere enchant'ı basmış sonra onu atıp Jc kasmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 64 ap için binlerce gold vermiş bariz, çok mantıklı(!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 o kalkmadimi tbc de? enchant skillin yokhsa calismamasi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Aslında mantıklı şöyle mantıklı. Adam JC/Ench'tir(Bkz: Ben). Sonra pvp yapayım ben demiştir engineer kasmaya karar vermiştir. Ench'i silip engineer kasmıştır. Çalışıyorsa bende yapabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 eski enchant calismior mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 o zaman büyük olasılıkla display bug'ıdır.Yani görünüyordur ama aktif değildir.Örneğin ben eng. atmıştım ama ayakkabıda ve eldicendeki enchantlar görünüyor fakat kullanılamıyordu.Büyük olasılıkla 32 aplerde görünüyor ama aktif değildirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 aaa melony var ssde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 e bi kere enchantlenmis yuzuk, skilli birakinca gitmiyo ki? kaliyo ustunde, ama aktif olmuyo bildigim kadariyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 doktorluktan başka meslek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 ne kadar yetosun berk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar