Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Ekmek said: Ne salak lan bu kızlar. *Ekmek: protected from feminizm* sdafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 evet. edit: kızlar hayır dese de evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Dengesiz, aptal, agresif erkekler sigigidsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Seph said: Killer said: ben öyleyim işe yarıyo bazen.ama ne boyutta ve hangi konularda olduğu önemli dfg SDFGKJSDFLŞGKJSDFGSDG AHAHAHHAAHAH ABİ SEN DENGESİZ DEĞİLSİN YANNIZ GERİZEKALISIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 AKCSJNAKCJNAKSJCNAKSJCNKAJS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 http://mendebur.mybrute.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 aci bir gercek ama ne yazikki olay tamamiyle öyle dengesizlik derken tabiki kadina bagirma kücük düsürme degilde baska yönden ele alirsak kesinlikle dengesiz erkekler seviliyor cok basit bir örnek Lost dizisinden Jack Shephard ve Sawyer zamaninda kiz arkadasima da sormustum Kate yerinde olsan kimi secerdin diye cevap tabiki Sawyer oldu. Neden cekici bu adam herif bencil kendini düsünen kadinlarin paralarini bir sekilde alan asi hicbir sey umrunda olmayan bir adam peki Jack adam doktor saygili herkeze yardim eden sevecen sevmeyi bilen iyi bir insan. Peki Kate ne yapti gitti allahin öküzü Sawyer'i secti anlamiyorum ben bunu neden neden neden ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Cons said: Seph said: Killer said: ben öyleyim işe yarıyo bazen.ama ne boyutta ve hangi konularda olduğu önemli dfg SDFGKJSDFLŞGKJSDFGSDG AHAHAHHAAHAH ABİ SEN DENGESİZ DEĞİLSİN YANNIZ GERİZEKALISIN. ahaha gel yüzüme söyle.kendini bi bok sanan angut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 HAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Orçun çok dengesizsin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 erkeksen yüzüme söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 obermüllnerstraße 2c/6/510 1020 wien Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 dengesizlikten bişey olmaz, tutarsız olmasın yeter ki sdfsşi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Cons said: obermüllnerstraße 2c/6/510 1020 wien cons u aldırıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 olm ödevini yapsana garbage a post atacağına. dövmiim geilp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 gökhan çok çekicisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 dengesiz hareketler yapıyorum şurda tabi ki öleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 yıllardır tozlu raflara kalkmış resmini sürerim piyasaya. unutuldu sanma o resmin. hafızalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 baya seksi ya 250 kelime oldu 1/10 u bitti 2 günde bu kadar yaptıysam hemen hemen 8 güne bitiririm bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 ayın 5 günü kanayıp ölmeyen canlıya güvenmem (southparktan garrison'ın lafı) asıl dengesiz kadınlar lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 ölmediklerine göre dengeli yapıyolar olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Killer said: Cons said: Seph said: Killer said: ben öyleyim işe yarıyo bazen.ama ne boyutta ve hangi konularda olduğu önemli dfg SDFGKJSDFLŞGKJSDFGSDG AHAHAHHAAHAH ABİ SEN DENGESİZ DEĞİLSİN YANNIZ GERİZEKALISIN. ahaha gel yüzüme söyle.kendini bi bok sanan angut. ABİ AHAHAAHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 çekici falan değiller, "gayet salak buluyorum" dicem ama aramızda dengesiz olduğunu iddia eden erkekler olabilir. bi terslik olmasın şimdi. ama sevmiyorum, sağı solu belli olmayan adamın nesini seveyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Dengesizleri bilememde hatunlar serseri tiplerden daha çok hoşlanıyo o kesin . asi olsun aazında jilet dolaştırsın fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar