Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 2 + son patch + High Res + Multi

Armentum

Öne çıkan mesajlar

Şuanda Hc oynamıyorda normal charlarla oynuyor olsaydık verirdik sana unique bow, cunku benim farm olarka kullandıgım levle 57 assasta her türlü uniqu bow/xbow vardı ama hc oynuyoruz artık.

ama yok hala işime yarar dersen sana gelip bir ara verebilirim o unique bowları.
Sosyal ağlarda paylaş

SenariouS said:
he bide burdan tüm ahaliye seslenmek istiyorum. Lütfen ... LÜTFEN lv 30 char için bowunuz var sa verin pls...

bide item düşürmeyi unutmuşum böyle adam gibi anlatan bi site var mı? bi link verirseniz sevinirim. MF kasmam lazım onuda yapamıyorum peh.

Elinde şimdilik idare edecek kalitede bir bow varsa level kas seri bir şekilde. bu levelda yaptığın mf çok işine yaramayacaktır.
p8 de act5 shank overseer a kadan olan kısmı tekrar tekrar temizle. önde barbarlar tanklık ettiği için rahat kasarsın. nightmare act 3 e gelince 150 civarı mf ile mephisto kesmeye başlarsın. biraz daha item toplayıncada nightmare act 5 te seri biçimde level kasarsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Ati ekran kartıyla çalıştıran oldumu bunu?

12 defa baştan diablo yükledim, gittim başka diablo setupı indirdim, anakarttan ekran kartına kadar driverları güncelledim,format attım, banamısın demiyor hala aynı hata.

Ati ile çalıştıran yoksa kasmıyım bari :S
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...