Armentum Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Şuanda Hc oynamıyorda normal charlarla oynuyor olsaydık verirdik sana unique bow, cunku benim farm olarka kullandıgım levle 57 assasta her türlü uniqu bow/xbow vardı ama hc oynuyoruz artık. ama yok hala işime yarar dersen sana gelip bir ara verebilirim o unique bowları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 witchwildstrig düştü bana hammerdinle. onu bi amazona geçirip sırf o bow için yapılan bi build var onu denemek istiyorum aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Aluriel said: txt olarak kaydet sonra uzantıyı değiştir. denedim olmadı. arkadaşa yaptırdım. hoş reg kodunda hata var sanırım. key değildir bu vs diye hata veriyor almıyor kodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 lethe armentum hadi gelin bir ara da hc'ye devam edelim ya. bir turlu bir araya gelemedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 SenariouS windows 7 de calisiyor hi res patchi. win 7 versiyonum 7127 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Kanuni said: SenariouS windows 7 de calisiyor hi res patchi. win 7 versiyonum 7127 benimki rc 7100 mü ne abi loading ekranı (bizim diablo) geldiğinde zort diye patlıyor bende... ilginç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 he bide burdan tüm ahaliye seslenmek istiyorum. Lütfen ... LÜTFEN lv 30 char için bowunuz var sa verin pls... bide item düşürmeyi unutmuşum böyle adam gibi anlatan bi site var mı? bi link verirseniz sevinirim. MF kasmam lazım onuda yapamıyorum peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 soyle bir sey var oyunu ilk calistirip oyuna giriyorum sonra save edip cikip ana menuden tekrar oyuna girersem o acilan kapi ve isiklardan sonra bendede patliyor ama ilk girisimde sorun olmadi hic. oynayabiliyorum en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 @senarius oyunun dışında bir ayar dosyası vardı. 2d ve 3d olarak seçebiliyorduk. Sendeki neyse onun tersini seç, o zaman diablo screeninde uçmaz oyun. yanlış hatırlamıyorsam tabi, 4 5 yıl oldu ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armentum Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 senarious akşam 9 da gel sana bow vereyim @kanuni: diablo 2 klasörünün içinde videotest diye bir doya var onu çalıştır. çıkan seçeneklerden hangisi işaretliyse git öbürünü işaretle düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 SenariouS said: he bide burdan tüm ahaliye seslenmek istiyorum. Lütfen ... LÜTFEN lv 30 char için bowunuz var sa verin pls... bide item düşürmeyi unutmuşum böyle adam gibi anlatan bi site var mı? bi link verirseniz sevinirim. MF kasmam lazım onuda yapamıyorum peh. Elinde şimdilik idare edecek kalitede bir bow varsa level kas seri bir şekilde. bu levelda yaptığın mf çok işine yaramayacaktır. p8 de act5 shank overseer a kadan olan kısmı tekrar tekrar temizle. önde barbarlar tanklık ettiği için rahat kasarsın. nightmare act 3 e gelince 150 civarı mf ile mephisto kesmeye başlarsın. biraz daha item toplayıncada nightmare act 5 te seri biçimde level kasarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 high res olayi ile amazon fena abarti olmus sacmalik derecesinde. cok uzaktan moblar tepki vermedigi icin kek gibi yerlerinde geberip gidiyorlar :) kisisel zevke gore degisken bir yenilik olmus. tum rangedlar icin gecerlidir herhalde ... bosbos duran moblara dalmak pek hos olmamis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 aktif battlenet oyuncusu kimler? biz 3 arkadas oynuyoruz ben daha yeni basladim dun lvl 75 im 93 barbar ve 50 kusur bi palamiz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 ben yazın başlıcam yneiden b.net'te. 20 gün sonra össden sonra katılabilirim aranıza =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 laddera reset geliyor yakin zamanda laddera gececez resetle birlikte tum patileri bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 tam tarih var mı reset için ? başlarım eğer reset gelirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 hc olursa gelebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 geçen yaz haziran 19unda mı ne attılardı öyle haziran ortası. bu sefer de öyle bi zamanda atarlar heralde. katılırım ben de resetten sonra buarada bu high res olayı b.nette yasak değil demi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 laddera reset 1.13 patchi ile gelir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 oyle olacak zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Error: Unable to load D2multires.dll Gece oyunu 6 defa baştan yükledim :( Varmı böyle bi sorunla karşılaşan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 ha yok bu highres olayıyla ilgili bi sorunmuş galiba pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Ati ekran kartıyla çalıştıran oldumu bunu? 12 defa baştan diablo yükledim, gittim başka diablo setupı indirdim, anakarttan ekran kartına kadar driverları güncelledim,format attım, banamısın demiyor hala aynı hata. Ati ile çalıştıran yoksa kasmıyım bari :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 ati hd2600xt 256mb likle yakın zamanda sorunsuz olarak calıstırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 hala ok aramaktayım yok böyle bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar