Arma Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Tmam lan varım. Tartışacam. Hayatında bu runelerden hangilerini kaç kere buldun. Ben yerden bi tek lemi alırım o runeler içinde. Diğerlerine ellemem bile. yolda giderken bile düşüyor. sen anca teorik siteden konuşuyon. merak etme bizde zamanında yaladık yuttuk siteleri. ama icraata gel sen. denemeden teorik konuşuyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armentum Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Hmmm belli oluyor. önce bahsettigin "treasure find" terimine bakalım. Google dan arattıgımız zaman diablo 2 treasure find olarak çıkan tek adam akıllı sonuç diii.net adresinde 2006 yılından kalma ve kimsenin tınlamadıgı bir topic. ondan sorna acep bi yanlış mı yaptım diyorum ve diablo 2 "tresure find" olarak tekrar aratıyorumve voila bakıyoruzki diablo 2 communitylerinde böyle bir terimi kullanan pek bir kimse yok. Ondan sonra bakıyoruz acep noob kardesimiz treasure class tan bahsetmiş olabilir? Aman Tanrım oda ne? Bir bakıyoruzki http://diablo2.diablowiki.net/Treasure_Class ve burada yazanlar gene beni haklı çıkartıyor Geriyede sadece sunu koymak kalıyor üsttekilerde yetmezse şurada http://diablo2.diablowiki.net/Item_Generation_Tutorial#Runes_and_charms_generation rune ve charmlar kısmında runelar için neden hell countess seçtiğimede bakabilirsin. hadi sana hayırlı günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Şu an zamanında yazdığım treasure find rehberi silinmiş olduğu için koyamıyorum. Site adminine geri getirip, getiremeyeceğimizi soracağım. Bulunca onu koyarım. Ama senin verdiğin link treasure class ve arealar üzerine. Tf dediğimiz şeyin sana ne olduğunu anlatayım. Oyunda her mob kesişinde belli bir tf kazanırsın. Yani hazine bulma şansı. Bi mob kestiğinde mobun tc ına göre belli bir tf kaznırsın ve mobdan düşen her item için ise tf kaybedersin. Bu yüzden geliştirilmiş birçok strateji vardır. Öncelik üzerindeki mf leri çıkarırsınve etrafta mob kesersin. Mf az olduğu için item düşme olasılığıda azdır. Bol bol tf birikir. sonra gidersin mf giyer ve boss keserek yüksek kalitede item düşürmeye çalışırsın. Bir bosstan hiç uniq ve set itemi düşürememek çok iyidir. Çünkü yüksek miktarda tf kazanırsın ve bir sonraki run için şansın artar. Fakat fazla tf birikiminden dolayı yolda giderken dandik bir mobdan bile uniq düşürebilirsin. bunun sebebi senin mükmmel şansın değil biriken treasure finddır. tf bu sistemde çalışan birşey. ama görüyoprum ki sana bunları anlatmam bir işe yaramyacak hemen site linki ve oran vereceksin. keşke tartışmaya başka katılan insanlarda olsaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armentum Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 bu dediklerinle ilgili tek bir kaynak göremiyorum nedense bunun ötesinde madem bu "treasure find" bu kadar önemli neden google/yahoo/msn gibi büyük arama motorlarında hakkında en ufak bir sonuç bile yok? Hani deep webd edir dedim DeepPeep ve Deepdyve lada aradım nedne hiç sonuç çıkmadı bi arada bunuda açıklar mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Offical olarak böyle bir açıklama olmadığı için bunu savunanlar olarak eleştirilen çok insan gördüm. ilk 1.10 çıktığı zamanlarda çok tartışıldı bu konu. deneme yanılma ve tecrübelerden elde edilen bilgiler bunlar ve onaylayan birçok insan var bunu. ki ilk tf olayından bahsedende ben değildim. rehberi okuduktan sonra denyen birçok kişi bu stratejinin doğru çalıştığını ve mantığını kabul etti. uzun zaman bu stratejiler ile oynadım. hayvan gibi mf taktım ama bu yolla elde ettiğim verimin yarısını bile elde edemedim. bazıları ise xp kasıp boss kesince item şansın artar falan gibisinden yorum yapıyor. işte buna biz tf diyoruz. aslında aynı mantık. açıklanmayan farklı başka mekaniklerde var. http://strategy.diabloii.net/news.php?id=570 bu linkte zamanında electicblue(türk) tarafından yazılmış ve diabloii de en iyi pvp rehberi olarak kabul edilmiş bir rehber var. orda 9/5 8/5 7/4 lük weapon tiplerindende bahsediliyo. Bunlarıda arasan kolay bulamazsın .tf de onun gibi bişey işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Ben çok imbamıyım. değilim. yanlış anlaşılmasın. Bu oyunu harbiden iyi bilenler zamanında diabloturk te oynadılar. Bende orayı görene kadar birçok şeyi yanlış bildiğimi farkettim. Ordaki insanların yazıları forum ve rehberleri okuyarak birşeyler öğrendim. Şu an kullandığım ve sana 20 zeal dediğim paladini orda bi rehberden okudum ve çok mantıklı geldi. Artık daha fazla tartışmak istemiyorum. Yoruldum çünkü. Herkese iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armentum Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 tartışacak bir şeyin yok ondan olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 saçmalığınla pes ettirdin beni. tebrik ediyorum. az biraz bişeylerden anlayanlar yazdıklarımı ve söylemek istediklerimi anlayacaklardır. sende rahat bir nefes alabilirsin tartışmayı bıraktığım için. çünkü daha fazla saçmalayamayacaksın. ya cidden bilmiyorsun ya da ''evet lan aslında olabilirmiş adamın söyledikleri yanlış değil'' diyemediğin için böyle yapıyorsun. evet adam noob du. ben çok biliyorum demeye devam edebilirsin. hayatta başarılar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armentum Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 adam degilde sen dahada noobsun, çok bildigini ve haklı olduğunu iddia edip tek bir adet -konuyla ilgili- kaynak gösteremeyen sensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Son 6 yıl içinde ilk defa multi olarak diablo oynayayım dedigim bu grupta Paladin açarak , bilmeden ve istemeden bu şekilde bir tartışmanın çıkmasına sebep olduğm için üzüldüm. Bu şekilde gereksiz ve önemsiz bir konuda bu şekilde inatlaşmalara sebep olduğum için herkesten özür dilerim. İyi geceler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 bi daha olmasın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 en son baktığımda özel mesaj diye bir sistem vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 selam benim şöyle bi sorunum var. diablo d sürücüsüne kurulu. c ye format attığım için bilgisayar kuruluymuş gibi görmüyor. bu yüzden lodr patchini yükleyemiyorum çözümü var mı bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 regedit ile halletmiştim benzer bi sorunu ben zamanında ama detayını hatırlamıyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 WhiteDagger said: Son 6 yıl içinde ilk defa multi olarak diablo oynayayım dedigim bu grupta Paladin açarak , bilmeden ve istemeden bu şekilde bir tartışmanın çıkmasına sebep olduğm için üzüldüm. Bu şekilde gereksiz ve önemsiz bir konuda bu şekilde inatlaşmalara sebep olduğum için herkesten özür dilerim. İyi geceler.. Takma kafana abi boşver. Özür dileycek bişey yok. Sen olmasanda mutlaka bi yerden konu açılır biz tartışırdık. Kaç zamandır burda diablo diyen adamın sadece siteden item drop linki vermekten başka bişey bilmediğini öğrendik. Kaynak dediğide o ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armentum Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 İstersen atmadanda drop linki verebilirim, çok istiyorsan konuyla alakasız link verdigin diablo compendium danda link verebilirim, üstelik onun dışında wikipedia linktende treasure find diye iddia ettigin gibi bi kavram olmadıgını ama treasure class diye bi kavram oldugunuda kanıtlamış durumdayım buna karşılık pişkinlikten başk kanıtın yok senin.. nedense acaba. bu arada "aynı mantıkla açıklanmayan başka şeylerde var" demişsinde treasure find için açıklanmasada örneğin fpa veya treasure class gibi şeyler diablo 2 nin içindeki .mpq dosyalarını uygun programlarlla açıp kanıtlanabiliyor öte yandan treasure find için böyle bişi yok o yüzden sana hayali spekülasyonların ve 20 zealli paladinin hell de iyi günler @Buyse: "[HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREBlizzard EntertainmentDiablo II] "InstallPath"="\{SERVER}Diablo II" "Program"="\{SERVER}Diablo IIDiablo II.exe" "Save Path"="\{SERVER}Diablo IIsave" [HKEY_CURRENT_USERSoftwareBlizzard EntertainmentDiablo II] "InstallPath"="\{SERVER}Diablo II" "Program"="\{SERVER}Diablo IIDiablo II.exe" "Save Path"="\{SERVER}Diablo IIsave" " burada [server] olan yerleri bilgisayarında diablo2 nin yüklü oldugu dizine çevirip c:games mesela (slash 1 de olabilir 2 de deneme yanılmayla bulursun) .reg olarak kaydedip notepadde çalıştırıcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Cok uzun ve gereksiz tartısma olmus ya gerek yok böyle seylere.Herkes kendi capında bir bilgi sahibidir ve bunu paylasır.Böyle konu dısında ben daha cok biliyorum tartısmaları kimseye hoş gelmiyor ne yazıkki. Önceden de yazdım fanatizm/zeal pala pek görmedim ben players 8 de.Zeal sonucta zevkli ama sakat bir skill.Zaten players 8 i sololayan nadir classlardan pala onu da hammerdin seklinde yapıyorlar.Okudum denedim falan zeal ne yapar ne eder bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 "Belgesini koyamadın bu yanlıştır" demek çaresiz üste çıkma arayışı oluyor biraz, bilgi paylaşarak tartışacağına direk "yenme" çabası içine girmiş oluyor insan öyle yapınca. Blizzard'ın resmi olarak açıklamadığı, ama birçok kişi tarafından gözlenip varılan bir teoriye bu kadar çabuk uydurma demek marifet değil yani. Ezber-gaming :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Drop linklerinle sana başarılar. Elinde link var ama daha ko rune düşürememişsin. Google a yazıp herkes link verir. Hayal gücümde çok geniştir. Bi tarafımdan kavram uyduruyorum. Sana cevap yazmayacam artık çünkü anlamsız. Internet cafede age of da milleti yenip, zone dan haberi olmayan insanlar gibisin. Selametle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Baggio said: "Belgesini koyamadın bu yanlıştır" demek çaresiz üste çıkma arayışı oluyor biraz, bilgi paylaşarak tartışacağına direk "yenme" çabası içine girmiş oluyor insan öyle yapınca. Blizzard'ın resmi olarak açıklamadığı, ama birçok kişi tarafından gözlenip varılan bir teoriye bu kadar çabuk uydurma demek marifet değil yani. Ezber-gaming :p Hay eline sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 grandfather düşüreniniz var mi ?dasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Armentum said: "[HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREBlizzard EntertainmentDiablo II] "InstallPath"="\{SERVER}Diablo II" "Program"="\{SERVER}Diablo IIDiablo II.exe" "Save Path"="\{SERVER}Diablo IIsave" [HKEY_CURRENT_USERSoftwareBlizzard EntertainmentDiablo II] "InstallPath"="\{SERVER}Diablo II" "Program"="\{SERVER}Diablo IIDiablo II.exe" "Save Path"="\{SERVER}Diablo IIsave" " burada [server] olan yerleri bilgisayarında diablo2 nin yüklü oldugu dizine çevirip c:games mesela (slash 1 de olabilir 2 de deneme yanılmayla bulursun) .reg olarak kaydedip notepadde çalıştırıcan. not pad de yazdığımı nasıl reg dosyası haline getirecem? farklı kaydette çıkmıyor bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armentum Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 save as.. Dosya adı: regolarakkaydedilecek.reg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 txt olarak kaydet sonra uzantıyı değiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 y asizin gqazınızla amazon açtımda... ne kadar mephisto farmlarsam farmlayayim bi unique bow düşmedi... Gamble giden paranında haddi hesabı yok... sinir bir durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar