Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Teşekkür... (a.k.a şükran)

karpuz

Öne çıkan mesajlar

bugün sezonu süper bir adana karpuzuyla açtım ve 1 karpuzu bitirdim, 8.5 kiloluk bir karpuzu... hayatımda yediğim en güzel karpuzlardan biri idi gerçekten... Bu topiği açma nedenim ise Bu güzelim yaz meyvesini yaratana burdan sonsuz teşekkürlerimi iletmek isteyişimdir... Allahım sen böyle mükemmel bir meyve yarattığın için sana binbir kere teşekkür ederim... Bu nimetten beni ayrı kılmadığın için sana sonsuz şükranlarımı iletirim. Teşekkür ederim... teşekkür ederim...
forum kirliliği yaptıysam özür dilerim... çok içimden geldi, yazma ihtiyacı hissettim...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Sosyal ağlarda paylaş

dogum gunu derdınden akfayı yedı karpuz ztn ımzamı okuyan karpuzun normal bırı oldugunu dusunme zki =)[signature][hline]|Pyro|
karpuz, 20 Mayıs 2004 20:47 tarihinde demiş ki:
bazen şey olur böyle eve giderken "ya biri beni sniperla izliyosa vurmak üzereyse" diye hoplaya zıplaya koşarım eve ki vuramasın ateş etse bile :)
Sosyal ağlarda paylaş

Oh soğuk karpuz olcaktı şimdi. :)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Sosyal ağlarda paylaş

midende büyücek onlar senin NIHAHAHA[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Vodan, 30 Mayıs 2004 20:10 tarihinde demiş ki:
İyi birazdan da boşaltım sistemini yarattığı için şükretceksin o halde..
tabi buda doğal olarak gerçekleşen bir süreç :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar .
Bense Ötesinde Bir Av Yaparım ( Büyücü )
Sosyal ağlarda paylaş

bız ne zaman yapcaz bakalım acılısı bızım avın karsısına karpuzcu gelır her mevsımde ama daha gelmedı hep ondan alırız onun karpuzlarıda guzel boyle buz gıbı oldumu delı serınletır[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...