karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 bugün sezonu süper bir adana karpuzuyla açtım ve 1 karpuzu bitirdim, 8.5 kiloluk bir karpuzu... hayatımda yediğim en güzel karpuzlardan biri idi gerçekten... Bu topiği açma nedenim ise Bu güzelim yaz meyvesini yaratana burdan sonsuz teşekkürlerimi iletmek isteyişimdir... Allahım sen böyle mükemmel bir meyve yarattığın için sana binbir kere teşekkür ederim... Bu nimetten beni ayrı kılmadığın için sana sonsuz şükranlarımı iletirim. Teşekkür ederim... teşekkür ederim... forum kirliliği yaptıysam özür dilerim... çok içimden geldi, yazma ihtiyacı hissettim...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 ehe ehe ehe bu ne be[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 İyi birazdan da boşaltım sistemini yarattığı için şükretceksin o halde..[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 dogum gunu derdınden akfayı yedı karpuz ztn ımzamı okuyan karpuzun normal bırı oldugunu dusunme zki =)[signature][hline]|Pyro| karpuz, 20 Mayıs 2004 20:47 tarihinde demiş ki: bazen şey olur böyle eve giderken "ya biri beni sniperla izliyosa vurmak üzereyse" diye hoplaya zıplaya koşarım eve ki vuramasın ateş etse bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Hiç değişmemişim.. bkz:geçen sene[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 şlop şlrup yaaa !! Off bize de getir[signature][hline]unity100, 12 Mayıs 2004 22:19 tarihinde demiş ki: senin getirdigin arguman karsi arguman olarak antitez sundugun argumanin antitez olarak ortaya atildigi tartismanin ilerleyisi acisindan alakasiz olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Benim de canım kiraz istedi de kaşınıyorum yemem dogru olmaz galba.:)[signature][hline][i]for those who died alone...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Erik rule...[signature][hline] Spermen, 12 şubat 2003 14:33 tarihinde demiş ki: Sol kulağını kapatırsan sağ duyulu olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Harbiden Erik rule...[signature][hline]Eski nickim,bilene... Gelroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rona Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 afiyet olsun[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ Nüfus: 26.000.000 Başkent:Kadıköy Rakım:6 ****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 said: Ferrero, 30 Mayıs 2004 21:06 tarihinde demiş ki: Erik rule... evt evt[signature][hline]we are the youth of the nation TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Hıyar + ( Kremşanti . Çilek ) = Cennet.. [signature][hline]My poor friend me... [Bu mesaj -xception- tarafından 30 Mayıs 2004 22:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lalus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 vayy kremsanti'yi hic cilekle yememistim. genelde kasık kasık yerim de :) guzel fikir ya[signature][hline]Tarist (17:33) : demek ünlü olmak istiyosun Tarist (17:34) : çekinme bi içki al Tarist (17:34) : veya dur sana bi içki hazirliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Uzun suredir karpuz cvp yazmıyor. demekki tuvaletten çıkamamış :D[signature][hline]Seviyorsan özgür bırak gitsin... Dönerse senindir. Dönmezse, zaten hiç senin olmamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Oh soğuk karpuz olcaktı şimdi. :)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 suanda karpuz yiyiorum ama babamlar hormonsuz cins almislar heralde biraz ufak hemen biticek ne yazikki :( bide bol cekirdekliymis cikarmak zor gelio yutuorum zarar wermez heralde[signature][hline]Beni bir sen anladin, sen de yanlis anladin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 midende büyücek onlar senin NIHAHAHA[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Tadı güzel karpuz var mı ki piyasada?[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 kücük ama tadi güzel benim yedigimin (yanlis anlamlara cekmeyiniz)baya tatli ve cidden karpuz kokuyo hormon deil yani,izmirdeyim bu arada nerden geldi bilmiyorum bunlar buraya :)[signature][hline]Beni bir sen anladin, sen de yanlis anladin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Estel ben ne diyorum sen ne diyosun hayatımda yediğim en iyi karpuzlardan biri... istersen adresi vereyim gel sen de şahit ol diycem de bitti karpuz kalmadı yani... o neydi ya süper bi karpuzdu resmen[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 said: Vodan, 30 Mayıs 2004 20:10 tarihinde demiş ki: İyi birazdan da boşaltım sistemini yarattığı için şükretceksin o halde.. tabi buda doğal olarak gerçekleşen bir süreç :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım ( Büyücü ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 bız ne zaman yapcaz bakalım acılısı bızım avın karsısına karpuzcu gelır her mevsımde ama daha gelmedı hep ondan alırız onun karpuzlarıda guzel boyle buz gıbı oldumu delı serınletır[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar