omam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Arkadaslar bildiiniz gibi her aksam oyuna genelde girmeye calisiorum fakat su son bi kac hafta oyundan alamadigim zevk futursuzca dolasmam butun arkadaslarimi kaybetmem (jedi) bana bu oyunda yapacak bisi bulmami engelliyor.Zaten su fani dunyada yaptigimiz askerlik hizmeti de her aksam bolca sizlerle birlikte olmami engelliyor.Bu oyuna basladigim ilk gunu cok mutlulukla aniorum ve dier online oyunlarda oldugu gibi sizi vede yabanci bir suru arkadasi tanidigim icin kendimle gurur duyuyorum. Arada sirada belki bazi seyleri refresh etmek icin girebilirim acc um hep acik olucak kapamiorum. Bu oyunda tanidigim herkeze beyaz olsun siyah olsun mutluluk vede sevgi dolu günler sunarim.. /salute /wave P.S: Safak 150 - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 her zaman bekleriz:)sakın bizi unutma..[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor? [Bu mesaj Gilean tarafından 29 Mayıs 2004 19:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Seninle birlikte oynamak güzeldi. Eski ortami bende bulamiyorum. Baska mmo da görüsmek üzere. :)[signature][hline]Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Görüşürüz Dae :)[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse R.I.P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jackal77 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 ahh canumun ici haklisin bende ayni dertteyim ama iyi ki aldirmisim sana oyunu hala o kurdugumuz ilk gun gelior aklima super zamanlar gecirdik kendine iyi bak.. kibris a gelmeye calisicam bilion. Opuom cok cya.. Uzuldum bu arada cok :([signature][hline]Nick:........Smanchi Norton|Marj Kratox Profession:Master Combat-Medic - Master Pistoleer | Master Weaponsmith - Master Smuggler PA:...........[RIP] City:.........Hilâl Server:.....Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DooMKaiseR Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 bye dae eger baska mmo diyorsan coh a baya bi akin basladi gel katil aramiza. gorusuruz[signature][hline]The KresanT Science Blaster LVL 14 City of Heroes Justice Server Msar Kariudo Of Eclipse Galaxy Colonel Of The Imperial Troops On Dantooine Co-Founder Of TURK Clan Loyal Protector Of Hi'lal City Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 uzdun bizi don bi an once[signature][hline]Army Captain of Vader Guardian of [TURK] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Dae can, gel katıl aramıza, CoH çok zevkli. :)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar