Maaya Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 tek dileğim sensin senin haricinde herşey benim tekelimde seni bana bağlı kılmak hürriyetine saldırı duygularına gem vurmak bağlanmak anlamsız yanımda olman anlamlı olan gözlerin parlasın içimdeki soğuk kuyulara ılıman ikliminle deva ol sen hariç herşey tekelimde sen içimde azap verici bir biçimde,büyümektesin elimden,duygularımı beslemekten başka hiçbir şey gelmez seni özlemekten başka özlemim her geçen gün büyümekte seni görünce harici bir travma olur içimde konuşmak,düşünmek anlamsız eylemler görmek,sadece görmek seni anlamlı kılar beni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 tek kürekçim sensin benim, sen çekmezsen yürümez gemim. yüz dertliyim bin dertliyim tek çaremsin sen sen sen sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 keşke arımaaya inansaymış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 inansaymış derken?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar