kermit Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 anneye laf yok anayı karıştırma birader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 ama tadını o veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 böyle bişi vardı bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 irin said: su aptal pınarsüt sarkısı midemi böyle burkarken,dün annemi arayıp böüğğğ diye aglamısken,yarın güzide semt beşiktasta annelere çiçek dagıtıcam.elin annnelerinee..meeh annemi cok özledim ben.(( bu şarkının 3 dk lık verisyonu var mıdır komaya girmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 ıhh yok iyi ki yok,ben anca dayanıyorum kendisine. ben anneme burdan tik video yaptım,cok begenmiş eki eki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 hayatımda ilk defa anneme çiçek aldım bugun 5lira verdim allahsızlar 2skindirik dala 5 lira aldılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 gelseydin ya a kızanım bana,etiler ve ulus ta çiçek dagıttım çingene oldum,hem de beleşti.çok yoruldum ama çok da eglendim^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 annem annem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Forumda anne olan var mı bilmiorum varsa kutlu olsun .. Ayrıca geleceğin anneleri, anneler gününüz kutlu olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 kutlu mutlu anneler onemlidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 irin said: ıhh yok iyi ki yok,ben anca dayanıyorum kendisine. ben anneme burdan tik video yaptım,cok begenmiş eki eki 100 kere diğer reklamları 200 kere de kendi yaptığımı izledim bağımlılık yapıyor ya eldeki sınırlı fotoyla bende yaptım güzel oluyor hakakten pınarın sitesi göndermedi bende maille gönderdim kardeşim izletince beğenir inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 o degil de, ayip olmasin diye siradan bütün sülaledeki anneleri arama olayina tirt oluyorum ben. aramam. herkes kendi annesininkini kutlasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 sinad said: hayatımda ilk defa anneme çiçek aldım bugun 5lira verdim allahsızlar 2skindirik dala 5 lira aldılar. sen iyi almışsın ben ilk defa çiçekçiden çiçek aldım da 20 tl imiş.çok pahalı değil mi ya? ztn çılgın bi adamdı.pahalıymış falan dedim adam da kayınvalidene mi alıosn dedi ne kayınvalidesi falan dedim yok mu aday falan dedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 onun taktigi var. kaziklanmamak icin ''ustaa bana surdan bi 10ytlilik demet yapiversene'' diceksin. ha böyle özel günlerde her daim pahaliya patlar ama yine de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 değil tabii ki. dal olarak görürsen eğer pahalı olur ancak herkes alsa bu dalı o zaman ucuzlar ancak herkes almıyor sadece orta üst sınıf ve daha üstü romantikler aldığı için bu kadar pahalı. marketing filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 annem çiçek sevmez, almadım çiçek. annem saksı çiçeği sever, böyle tohum alalım, onu büyütsün. onunla oynamayı sever. annem bizi mutlu görmeyi sever, yaklaşık 1 hafta yattıktan sonra bugün evden cıakbildim, sınava gittim onu gördü, sonra gelemedim eve geri, 20 yaş dişi sebebiyle ağzımın çapı 30 cm olmuştu çünkü, dişimi de çektiremedim, apse yapmış dişim çünkü. pek mutlu edemedim annemi ya, o yine beni mutlu etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=A260-FWr5O4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 vaniLLe said: o degil de, ayip olmasin diye siradan bütün sülaledeki anneleri arama olayina tirt oluyorum ben. aramam. herkes kendi annesininkini kutlasin. Anneannemler bize geldi :) baktı gözümün içine ne aldın annene dedi aldım işte bişiler dedim üzüldü gitti takmamş gibi yaptm direk evden çıktm ona da bişiler aldım eve döndüm çok mutlu oldu kıyamam yerim ana kraliçe o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Bişi almadım. Peder evden çıkarken annene bişi al oğlum diye para bile bıraktı. Neticede ben yine çıkıp bişi almadım...Evet öküzüm biraz. Dayım geldi çiçek getirmiş anneme aldım onu direk uzattım anneler günün kutlu olsun diye de yemedi. Ama öptüm elini böle kucaklaştık dedim anneler günün kutlu olsun kapandı olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 annem ve babanneme sus tabagi aldim ici islemeli falan anneler gununde donuyodum guzel olucakti falan filan ama gel gor ki ucakta birinin fenalasacagi tuttu ANASINI SATIM hala havaalanindayim, demirbas oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar