Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anneler günü

Dartanian

Öne çıkan mesajlar

irin said:
ıhh yok iyi ki yok,ben anca dayanıyorum kendisine.
ben anneme burdan tik video yaptım,cok begenmiş eki eki

100 kere diğer reklamları 200 kere de kendi yaptığımı izledim
bağımlılık yapıyor ya
eldeki sınırlı fotoyla bende yaptım güzel oluyor hakakten
pınarın sitesi göndermedi bende maille gönderdim kardeşim izletince beğenir inş
Sosyal ağlarda paylaş

sinad said:
hayatımda ilk defa anneme çiçek aldım bugun 5lira verdim allahsızlar 2skindirik dala 5 lira aldılar.

sen iyi almışsın ben ilk defa çiçekçiden çiçek aldım da 20 tl imiş.çok pahalı değil mi ya?

ztn çılgın bi adamdı.pahalıymış falan dedim adam da kayınvalidene mi alıosn dedi ne kayınvalidesi falan dedim yok mu aday falan dedi..
Sosyal ağlarda paylaş

annem çiçek sevmez, almadım çiçek.
annem saksı çiçeği sever, böyle tohum alalım, onu büyütsün. onunla oynamayı sever.
annem bizi mutlu görmeyi sever, yaklaşık 1 hafta yattıktan sonra bugün evden cıakbildim, sınava gittim onu gördü, sonra gelemedim eve geri, 20 yaş dişi sebebiyle ağzımın çapı 30 cm olmuştu çünkü, dişimi de çektiremedim, apse yapmış dişim çünkü.

pek mutlu edemedim annemi ya, o yine beni mutlu etti.
Sosyal ağlarda paylaş

vaniLLe said:
o degil de, ayip olmasin diye siradan bütün sülaledeki anneleri arama olayina tirt oluyorum ben.
aramam.
herkes kendi annesininkini kutlasin.

Anneannemler bize geldi :) baktı gözümün içine ne aldın annene dedi aldım işte bişiler dedim üzüldü gitti takmamş gibi yaptm direk evden çıktm ona da bişiler aldım eve döndüm çok mutlu oldu kıyamam yerim ana kraliçe o :D
Sosyal ağlarda paylaş

Bişi almadım. Peder evden çıkarken annene bişi al oğlum diye para bile bıraktı. Neticede ben yine çıkıp bişi almadım...Evet öküzüm biraz.
Dayım geldi çiçek getirmiş anneme aldım onu direk uzattım anneler günün kutlu olsun diye de yemedi.

Ama öptüm elini böle kucaklaştık dedim anneler günün kutlu olsun kapandı olay.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...