Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zaga - 22 mayıs=???

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu gece Zaga'nın olup olmadıgını bılen varmı? Kanald.com.tr'den bakıyorum Yayın akışı bolumunde Zaga yok bugunku yayın akısında. Konukları soyleyen bolumdede gecen haftakı konukları falan soyluyor.

Of umarım vardır yoksa cok uzlurum :([signature][hline] The Truth is out There

Mesaj tarihi:
Yok ben bı hafta ızlemezsem ertesı o pazar gunum ıgrenc gıdıyor. Yanı ne yapıp edıp ızlemem lazım :)
yaklasık2.5-3 aydır kacırmadan ızlıyorum bu aksam vermezlerse bunalıma gırerım :-)[signature][hline] The Truth is out There

Mesaj tarihi:
hayır yoksa yatacam, sabahtan beri ders çalışıyorum.
akşam biraz zaga izleyip gülerim dedim.o da olmazsa üzülürüm.[signature][hline]Cennet Annelerin Ayakları Altındadır
Mesaj tarihi:
Aha Ben baktıgımda orada Zaga maga yazmyıordu. Benmı yanlıs yere baktım acep tgrtye mgrtye :)
Bide zaga yazıo tamam ama tıklayınca gecen haftakı programın konuklarını falan soyluyor :-?[signature][hline] The Truth is out There

Mesaj tarihi:
Hah ÜStteki 29 Mayıs yazısına dikkat :(
Pazara tıklayınca 23 mayıs Cumartesıye gerı donunce 29 mayıs yazıyor nası ıs bu anlamıs degılım acıkcası.[signature][hline] The Truth is out There

Mesaj tarihi:
Sabahın Günaydın ekine baktım Hülya Avşar Show'dan sonra 00:40 da "Mezarını Derin Kaz" adlı sinema var . Yani bu hafta Zaga yok :([signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
Mesaj tarihi:
Harbi Ciddi ciddi yokmuş bu gece. Hulya Avsar Show bitti ve Arındından "Mezarını Derin Kaz" isimli korku fılmı baslıyor. Oof Kınıyorum burdan zaga ekıbını.[signature][hline] The Truth is out There

Mesaj tarihi:
İZleme ozaman Silver yorum da yapma buraya gelip sacma sapan.
Konunun adına bak senın yaptıgın yoruma bak.

Yayınalamamlarının sebebını haftaya sanırım soyler Okan.[signature][hline] The Truth is out There

Mesaj tarihi:
Flaş Flaş Flaş
Okan Bayülgenin, sinemaya girecek "Garfield" için dublaj yaptıgını okudum dün gazetede. Stüdyodan çıkmıyormuş bitirebilmek için.

Sanırım bu haftaki Zaga'nın olmamasının nedeni bu bence.[signature][hline] The Truth is out There

• Yeni Oluştur...