BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Bu gece Zaga'nın olup olmadıgını bılen varmı? Kanald.com.tr'den bakıyorum Yayın akışı bolumunde Zaga yok bugunku yayın akısında. Konukları soyleyen bolumdede gecen haftakı konukları falan soyluyor. Of umarım vardır yoksa cok uzlurum :([signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 o kadar uzme kendini nolcak bu hafta yoksa haftaya var ehe:) bazen olabiliyo ole aptallıklar yayın akışında.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Yok ben bı hafta ızlemezsem ertesı o pazar gunum ıgrenc gıdıyor. Yanı ne yapıp edıp ızlemem lazım :) yaklasık2.5-3 aydır kacırmadan ızlıyorum bu aksam vermezlerse bunalıma gırerım :-)[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 şimdi zaga varmı yokmu?[signature][hline]Cennet Annelerin Ayakları Altındadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Aynen bende merak ve Huşu içersindeyim :)[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 http://www.kanald.com.tr/yayinakisi/akisigoster.shtml Gözüküyor işte zaga 00.40... Siz tgrt nin yayın akışına mı bakıyosunuz acep? :)[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 hayır yoksa yatacam, sabahtan beri ders çalışıyorum. akşam biraz zaga izleyip gülerim dedim.o da olmazsa üzülürüm.[signature][hline]Cennet Annelerin Ayakları Altındadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Aha Ben baktıgımda orada Zaga maga yazmyıordu. Benmı yanlıs yere baktım acep tgrtye mgrtye :) Bide zaga yazıo tamam ama tıklayınca gecen haftakı programın konuklarını falan soyluyor :-?[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Hah ÜStteki 29 Mayıs yazısına dikkat :( Pazara tıklayınca 23 mayıs Cumartesıye gerı donunce 29 mayıs yazıyor nası ıs bu anlamıs degılım acıkcası.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Sabahın Günaydın ekine baktım Hülya Avşar Show'dan sonra 00:40 da "Mezarını Derin Kaz" adlı sinema var . Yani bu hafta Zaga yok :([signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 000000fffffff[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 sevinmedim desem yalan olur nihohoeuahea falan dermişim :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 ya zagayı geçinde southpark başladı mı[signature][hline]Aket Atum Wulfgar icq da ne demiş te anlaşılamamış; -"bu pati deki şey lan kırkı tıllık bambo ları siktim olayımı?" Kadıköy Anadoluluların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Yemişim Southparkını ya zaga yoook.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 ya nası yok zaga var ya[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 nasıl bu kadar eminsin abi stüdyo'danmı atıyosun postu[signature][hline]Cennet Annelerin Ayakları Altındadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Of şu Hulya Avşar show bitince anlıyıcaz bakalım varmı yokmu. Ama umarım vardır.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Harbi Ciddi ciddi yokmuş bu gece. Hulya Avsar Show bitti ve Arındından "Mezarını Derin Kaz" isimli korku fılmı baslıyor. Oof Kınıyorum burdan zaga ekıbını.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 film fln yok abi aptal bişi var suan cozemedim ama ne infoda zaga dio hla digiturk te[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Ne zagası ya bu saatten sonra zagamı koycaklar.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 ya zagayı bekledim o kadar vermedi yaw[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 ewt ya o kadar bekledik vermediler.[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 oh iyi olmuş şimdi kanal d de buna gıcık olup kovsada bi maymun beyinliden kurtulsak uyus oluyom herife Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 İZleme ozaman Silver yorum da yapma buraya gelip sacma sapan. Konunun adına bak senın yaptıgın yoruma bak. Yayınalamamlarının sebebını haftaya sanırım soyler Okan.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Flaş Flaş Flaş Okan Bayülgenin, sinemaya girecek "Garfield" için dublaj yaptıgını okudum dün gazetede. Stüdyodan çıkmıyormuş bitirebilmek için. Sanırım bu haftaki Zaga'nın olmamasının nedeni bu bence.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar