Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne saçma iştir

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sıkıntıdan yenibiriş secretcv sitelerini dolaşiyim dedim bakiyim hangi işlere daha çok eleman aranıyor diye . Bilmiyorum sadece bizim ülkemizdemi ama ilanlara bakıyorumda 1 insandan ne çok şey bekliyolar yahu . Onuda bilsin bunuda bilsin şunuda bilsin üstüne deneyimi olsun o da yetmez şu da olsun . 3 kişinin yapcağı işi 1 kişiye yükleyipte bu kadar ucuza kapatmacılık görmedim yani pes . Bu ilanlardaki özelliklere göre insan aranırsa tabi bu kadar işsiz olur etrafta ayıp yaw
Mesaj tarihi:
Ya öle çok dikkatli bakmadım da insanın üstünde ciddi ciddi yıllarını vermesini gerektiren özellikleri vardı . Hadi piyasada biraz vakit geçirince ok de yeni başlayanlar napcak şahsen ben mazun olduğumda ne bok yiyceğimi düşünmeye başladım acaba nereden bi iş bulurum bi şekilde die
Mesaj tarihi:
işletme . diyorum acaba açıktan bikaç bölümmü okusam . Kaç senedir fotoşoptur flashdır illustratordur geçinip gidiyorum acaba bi grafiker olarak iş bulabilirmiyim . İzmir ilanlarına baktığımda pekte iç açıcı değil gerçi grafikerliğin şeyi .
Mesaj tarihi:
Aynı işi yapabilecek çok sayıda insan var , aralarından bulabildikleri en kullanım değeri yüksek adamı seçebilmek amacıyla yazıyorlar genelde , oltaya ne gelirse seklinde. Zaten cogu zaman aranan özelliklerin tamamını kapsayan adamı bulamayacaklarini biliyorlar.
Mesaj tarihi:
boşuna açıktan bişi okuma zaman kaybı. çok iyi ingilizce öğren.
yapabiliosan kendin gibi işi olmayanlarla birlikte ufak bi iş kur, yapamıyorsan bi süre bi firmada ücretsiz çalış 3 ay filan. okuduğun sürede de komik rakamlara şirketlerde çalış. gittiğin firmalara para önemli değil ben işi öğrenmek istiyorum şeklinde başvur. yolumu yemeğimi çıkarıyım yeter bana de.
Mesaj tarihi:
Ya illa firma olarak bakmıyorum işe ne biliyim megavizyon d&r starbucks bilmemne öyle şeylerede çok açığım yani hatta yani kızlar bu yönden çok şanslı duyduğuma göre taksim mangoda 1.5 milyar ücreti varmış o kızların . Ciddi anlamda evlerin direği aslında kızlar nereye baksam hatun aranıyor sdf

21 yaşındayım
Mesaj tarihi:
genelde görsel yerlerde kızlar biraz daha şanslı oluyor, ama iş dünyasında da erkeklerin ağırlığı açık ve net. bence bir kaç arkadaş aranızda paralarınızı birleştirip iyi bir fikirle işletme kurun.
Mesaj tarihi:
Olay işletme değil aslında,türkiyede istihdam açısından önemli bir problem var.Kapitalizmin gereği aslında bu seçmece karpuz muammelesi ama ülkemizde daha derinden hissedildigi de bir gerçek
Mesaj tarihi:
Genel mantık en iyisini en ucuza nasıl kapatırım. Şuaralar kriz bahanesini kullanıp işçi çıkatan çok yer var. Piyasada deneyimli ama işsiz adam çok olduğu içni de ilanlarda istenen deneyim süresi 2-3yılın altına inmiyor ne yazıkki.
Mesaj tarihi:
Valtyr said:
Olay işletme değil aslında,türkiyede istihdam açısından önemli bir problem var.Kapitalizmin gereği aslında bu seçmece karpuz muammelesi ama ülkemizde daha derinden hissedildigi de bir gerçek

herhangi bi üniversitenin işletme bölümüne git hiçbiyere giremeyen işletmecidir arkadaş ben işveren olsam havada uçan ters takla atmasını bile isterim sonuçta çok fazla varsa arasından iyisini seçersin pek kapitalizm değil bu, bildiğin basit mantık.
Mesaj tarihi:
said:
3 kişinin yapcağı işi 1 kişiye yükleyipte bu kadar ucuza kapatmacılık görmedim yani pes .

İşte Türkiyedeki kıdemli eleman mantığı budur, her alanda. Bir işi iyi yaptın mı başka işler de beklerler senden
Mesaj tarihi:
Disease said:
işletme . diyorum acaba açıktan bikaç bölümmü okusam . Kaç senedir fotoşoptur flashdır illustratordur geçinip gidiyorum acaba bi grafiker olarak iş bulabilirmiyim . İzmir ilanlarına baktığımda pekte iç açıcı değil gerçi grafikerliğin şeyi .

Web tasarimi yaptin mi hic ? Mevcut islerin var mi bakabilecegimiz ?
Mesaj tarihi:
Yok abi bu aralar kendime bi site oluşturmakla uğraşıyorum ama hani web tasarım yapmak istediğimden değil sadece site olsun işlerimi fln koyarım . Biraz daha yaptıklarım fotoşop ağırlıklı hani öyle kayda değer şeylerde yok küçük küçük çalışmalar fln var bikaç logo çalışması bikaç fotomanipülasyon fln bikaçta kendi çapımda takıldığım eserler fln var . Bi grafik tablet almayı düşünüyorum biraz daha profesyonel şeyler çıkarmak için . Grafikerlikte adamların aradığı nedir gerçi onuda bilmiyorum ama işte kendi çapımda takılıyorum belki biyere girebilirim biraz daha ilerlersem
  • Yeni Oluştur...