DALtanyan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Beyler ya oyunu bırakıcam yada 1.5m adena bulucam delirmek üzereyim. Darkvenue de varlıklı bir charım var. Oyunu bıraktım charımla bir arkadaşım oynuyor. Bartz da varlıklı olan biri varsa Dv de birşeylere ihtiyaci varsa lütfen yazsın takaslayalım. olmuyor abi olmuyor. Millet e yaratıktan 100klık silahlar düşüyor bana bırak silahi 4 yaratıktan 2 sinden adena anca cıkıyor.[signature][hline]Darkened - Bartz msn: [email protected] icq: 402018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DALtanyan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Hatta yeni sağlam char bile yaptırır makrocu arkadaşlara. 120 eva kasarım ama su para kasma olayı adena da ÖLÜMMM ÖLÜMMM...[signature][hline]Darkened - Bartz msn: [email protected] icq: 402018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Daltanyan neden para kasamiorsun bne onu anlamadim. oyunda bana Pm at su sira adena olark cok sikisik durumdayim :) ama hic yokdan nasil para kazanacagin hakkinda bilgi vermeye calisirim[signature][hline]Burningred LvL 40 Abyss Walker - Bartz [b]YARMAGUL LvL 28 Artisan - Bartz[b] [b]Yeni Yetme bir karakter daha gelior :)[b] icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DALtanyan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Abi oyunda atiyorumda offline oluyorsun hep yarma fri de ekli zaten yeni charınla oynuyorsan onunda adini ver ona pm cekerim.[signature][hline]Darkened - Bartz msn: [email protected] icq: 402018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 zannetmiyom darkvenue ile burda para takas etcek olanları[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 kermit sanirim bu sensin bildigim kadariyla arkadasina vermistin acc. ama buyuk ihtimal kermitin asil sahibisin. Bu atlamalari yada fikrini sormadan atlamalari Avaturkde de yapiordun.[signature][hline]Burningred LvL 40 Abyss Walker - Bartz [b]YARMAGUL LvL 28 Artisan - Bartz[b] [b]Yeni Yetme bir karakter daha gelior :)[b] icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DALtanyan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 para olmasi şart değil bende herşey var :D[signature][hline]Darkened - Bartz msn: [email protected] icq: 402018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 said: Osiris_Quidam, 28 Mayıs 2004 21:19 tarihinde demiş ki: kermit sanirim bu sensin bildigim kadariyla arkadasina vermistin acc. ama buyuk ihtimal kermitin asil sahibisin. Bu atlamalari yada fikrini sormadan atlamalari Avaturkde de yapiordun. anlamadığım olay niye bu kadar agresifsin lol baksana yukardaki de heralde sensin haha polemğie girmeyim senle neyse takıl kafana göre hehe zaten sana girende çıkanda yoktu laf atanda yoktu takıl sen kocaman paticik.com gezcek çok yer var[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 bide bana ilk önce birisinin fikrimi sorup sonra benim yanıt vermem mi gerekiyor yeni kural mı konuldu sonuçta kendi fikrimi istediğim gibi belirtirim kurallara uyduğum şekilde cnm buda biline[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DALtanyan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Topic başlığında ben bir fikir sormadimki. Sadece takas yapmak isteyen varmi dedim. Bunu gören kişinin forum a bile birşey yazmasına gerek yok özel mesaj yollar bana..[signature][hline]Darkened - Bartz msn: [email protected] icq: 402018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 bende diyorumki Ultima online gibi salak bi oyun için para verdikleri bi oyunda takas yapan adam salaktır diyom bu kadar basit lol[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DALtanyan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Bu senin görüşün. Bence her tarz oyunun kendine has güzel yanlari var.[signature][hline]Darkened - Bartz msn: [email protected] icq: 402018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 bende darkvenue yü bi kore serverı filan sanıyordum muahauhuahahua çok güldüm beleş uo serverındaki paraya karşılık lineagede para takasımı yapıcak millet mhhuahuahauhauhahuauhauhahuahua[signature][hline]just a cute californian girl can change all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DALtanyan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 :) Ankarada adın ve uno adlı cafelerde 1m gold u 30-50m arasina durmadan satiyorlar. Ben istanbuldan oldugumdan ankaraya filan gitmek kasar diye burda söledim 1m adena ya karşilik 1m gold vericem flan da demedim bartz da parasi olan arkadaşla neye karar verirsek.[signature][hline]Darkened - Bartz msn: [email protected] icq: 402018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar