0ne Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Bücür cadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 OOOO İNGİLİZCECİ GELMİŞ. 0NE İNGİLİZCE KONUŞSANA BİRAZ HADİ. HADİ LÜTFEN HADİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Asteroth said: OOOO İNGİLİZCECİ GELMİŞ. 0NE İNGİLİZCE KONUŞSANA BİRAZ HADİ. HADİ LÜTFEN HADİ. Tell me what I say. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 noldu asteroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 BAYILIYORUM BU ADAMIN İNGİLİZCESİNE YA. ŞEY YAPSANA ŞEY HANİ ETRAFI SİYAH POSTER YAPIYOSUN, ALTINA İNGİLİZCE YAZI YAZIYOSUN YA, ONDAN YAPSANA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 olm emre! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 MALİS OLDU BILADİBİİST, İRON NECKLACE OLDU. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 kankaların nerde kaldı asterot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Asteroth said: BAYILIYORUM BU ADAMIN İNGİLİZCESİNE YA. ŞEY YAPSANA ŞEY HANİ ETRAFI SİYAH POSTER YAPIYOSUN, ALTINA İNGİLİZCE YAZI YAZIYOSUN YA, ONDAN YAPSANA. okay,it's coming.Wait for it... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Kasırga insanları diye bi dizi vardı Show tv de ne muhteşem bi diziydi ya. Kadrosu falanda harikaydı 12bölüm mü ne sürmüştü ama =) bide Şampiyon vardı atv de o da güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 rahat bırakın lan adamı. sıkılmadınız mı aynı muhabbeti aylardır yapmaya lan. dağılın şimdi. hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 çokkomik muhabbet ben gülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 küfretmesin kimse arada kaynamak istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 BEN TEK BAŞIMA HEPİNİZE YETERİM KANLI HAYVAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 YET0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 yetersin sen yiğidim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 0ne said: Asteroth said: BAYILIYORUM BU ADAMIN İNGİLİZCESİNE YA. ŞEY YAPSANA ŞEY HANİ ETRAFI SİYAH POSTER YAPIYOSUN, ALTINA İNGİLİZCE YAZI YAZIYOSUN YA, ONDAN YAPSANA. okay,it's coming.Wait for it... According to Asteroth's sign it's D0ne... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 hi asl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 vay vay vayy:D eşiyokun neferleri gelmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 eşiyoka veda ettik artık, gitmiyoruz okula :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 manyak herif sesini kaydetmiş; kardeşimi okul çıkışı alayım yürümesin çocukcağız dedim. zil'in ardından "İYİ AKŞAMLAR" anonsu yaptırmış fdsfsd. kırık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 o anonsu duymak için sikkonun tarih dersinde taciz edilmeye razıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 eşiyok'un değil o ses ya :D ama okulun telefonunda telesekreter sesi müdürün sekreteri berrin abla nın sesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=bugday+s%C4%B1f%C4%B1r+nokta+bes+puan&nr=y&pt=bugday+sifir+nokta+bes+puan legend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Yaşar hoca efsane ya :D dünya haritası üstünde ticaret yaptırıyor işte, arkadaş kuzey ülkelerinden birinden kenyaya ticaret yapıcam dedi, adam saniye beklemedi, oradan kenya'ya beyaz kadın mı taşıycan lan dedi asdada birde yan sınıfa yaptığı kazık sınav sonrası yorumlarını aldık, elinde rulo yapılmış harita var, hocam niye zorladınız dedik falan, altyapısı eksikmiş bu sınıfın oğlum dedi, elindeki haritayı gösterdi, "döşedim 50'lik fırat boruyu, rahatlar artık" dedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar