PiNg Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 acc yok ya kapandı 15 gün sonrada gidiyom offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 ya Çok yer kapplıyo bunu nasıl convert edicem??? nsaıl convert ediliyoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 YA BİDE Oyun hiç kasmıyo ama kaydettiğim şey çok kasıyo anlamadım wallaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 çünkü çok yer kaplıyo ve yoğun bir şekilde diske yazdığı için oyununu da etkiliyo oyunun olduğu sabit diskten başka bir sabit diskin varsa oraya yazdır biraz daha etkisi olabilir, zannetmiyorum da neyse :) bende de hafif de olsa oyunun oynanışını etkiliyor o program[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 YA Nasıl Convert Edicem helpp?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 download.com'da bir çok program var onları kullanabilirsin arat orada avi to bilmemne diye, mesela avi2mpeg diye bir program vardı yanlış hatırlamıyosam, o tip programlarla boyutunu çok küçültebilirsin videoların[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 fraps Programını indirdim.. bilgisayar a kurdum.. ve bir oyuna girdim .. ve kayıt etmeye calıştım... kayıt etti... olan aynen şu.. SeS VAR GÖRÜNTÜ yok.. bunun sebebi ne olabilir ?[signature][hline]Usa -------------------- slash=44 Merlin ---- Kayipturk------ shield=42 Paladin ------------------- chants=48 icq= 168147660 parry = 11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 imza da bişey belli diildüzgün yasna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar