redge Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Arkadaşlar serverın herşeyi tam ayarlarını yaptım sphere çalıştırıyorum tamam sorun yok çalışıyo uo launchpad den giriyorum işte serverın adı gözüküyo tıklıyom sonra şu hatayı veriyor: Client could not attach to the game server.It must be taken down please a few minutes and try again daha önce işte bak login.cfg ye falan kontrol et dediler ettim hatta sphere ini dekinidew yapıştırıyım // CLIENTVERSION=1.26.01 // String describing what clients can log into this shard // SPHEREClient can ALWAYS log onto a SPHERE shard //CLIENTVERSION=1.26.01 //CLIENTVERSION=2.0.0.0 Şimdiden teşekkürler arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LadySementa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 said: redge, 28 Mayıs 2004 19:05 tarihinde demiş ki: ............................. // CLIENTVERSION=1.26.01 // String describing what clients can log into this shard // SPHEREClient can ALWAYS log onto a SPHERE shard //CLIENTVERSION=1.26.01 //CLIENTVERSION=2.0.0.0 Şimdiden teşekkürler arkadaşlar Sen su client versiyonların tumunu 2.0.0.c yada 2.0.0.0 yap. Client 2.0.0.c indir dene bidaaaA[signature][hline]Hatalı Kullaniyo®um Sıkıysa Ara : 0536 385 -- 00 Bak Olum Asıksan Vur Mala , Öğrenciysen Bak Kitaba , CoDerSen Bas Tusa Brooklyn, 26 Mayıs 2004 18:21 tarihinde demiş ki: kocanı getir koş :lol:! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 acaba link verirmisin indirebilceğim yerlerden Saygılarımla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 ya sphere ini ye client versiona 2.0.3 yazıyom onla giremeye çalışıyorum yine girmiyor ne yapmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bald_Mafia Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 www.sphere.gen.tr burda olması gerek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 girmeye calistigin clientin versionu ne peki[signature][hline]guess you don't like my shit, eh? sue me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 client 203 işte ama bi türlü giremiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 up en az 1 aydır ıraştım tabi ara ara ama bir türlü giremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bald_Mafia Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 girmeye calistigin sphere versiyon ne ?[signature][hline]Arthur[Alderia] Guzelli yasadıgınız yer asla unutulmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 sphere versionu nedir, kullandigin clientin encrypted olmayabilir.[signature][hline]guess you don't like my shit, eh? sue me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Client version 203 falan yazma.Sen direk 203 le gir olur.[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. Msn<--------->ICQ Antimodes52, 19 Aralık 2003 22:22 tarihinde demiş ki: Ölümümü her zaman bir geçiş olarak görmüştüm. Şimdi bakıyorum da, bu geçişte veda etme şansım olmayacak sanırım... Tanrım! Sevdiklerime bunu belirtemeden, sevmediklerimin hakkını helal edemeden, ayrılmaya hazır hissetmeden alma beni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 peki ne yazayım olmuyo ne yazsam olmuyo kafayı yicem yardım etmek isteyen arkdaş icq msn falan varmı forum kirliliği yapmayayım şimdi verirsen sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 İmzamda mesenger var ordan bana ulaş.[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. Msn<--------->ICQ Antimodes52, 19 Aralık 2003 22:22 tarihinde demiş ki: Ölümümü her zaman bir geçiş olarak görmüştüm. Şimdi bakıyorum da, bu geçişte veda etme şansım olmayacak sanırım... Tanrım! Sevdiklerime bunu belirtemeden, sevmediklerimin hakkını helal edemeden, ayrılmaya hazır hissetmeden alma beni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bald_Mafia Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 konu dısı kusura bakmayın -bronx ozel mesajlarına bır bakabılcekmısın![signature][hline]Arthur[Alderia] Guzelligi yasadıgınız yer asla unutulmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 sphere_55i_Win32_full sphere version Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bald_Mafia Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 nerede sorun cıkarıyor gırerken ?[signature][hline]Arthur[Alderia] Guzelligi yasadıgınız yer asla unutulmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Oncelikle Sphere.ini'de ip port ayarlarını sonra logini kontrol et kendin locale bağlanıorsan 127.0.0.1 olarak kullan ipni. 2. bir alternatif Bronxun bahsettiği gibi client ile sphere uyuşmuyor olabilir yani encryped bir sphere kullanıyor olabilirsin. Client versionundan bir sorun olduğunda there is a problem cinsinden bir hata alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Cahillihime bağışlayın ama uyuşmuyorsa ne kullanabilirim birde icq umu söleyem ordan yardım edin bu uzarda uzar çünkü 264-821-285 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Şimdi normal pass falan filan entr lıyom tamam server gözüküyo ona enterlıyom connecting diyo sonra o dediğim hatayı veriyo peki sphere la client uyuşmuyosa hangi sphere versionunu indireyim akıl verirmisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Up Yardım lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 neden launchpadle girmeye çalışıyosun ki? client 203 sphereserver 55i bunlarla her türlü girersin o sphere.inideki client ayarının pek bi ilgisi yok baglanamamanla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar