Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Client (Yardım)

redge

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar serverın herşeyi tam ayarlarını yaptım sphere çalıştırıyorum tamam sorun yok çalışıyo uo launchpad den giriyorum işte serverın adı gözüküyo tıklıyom sonra şu hatayı veriyor:
Client could not attach to the game server.It must be taken down please a few minutes and try again
daha önce işte bak login.cfg ye falan kontrol et dediler ettim hatta sphere ini dekinidew yapıştırıyım

// CLIENTVERSION=1.26.01
// String describing what clients can log into this shard
// SPHEREClient can ALWAYS log onto a SPHERE shard
//CLIENTVERSION=1.26.01
//CLIENTVERSION=2.0.0.0

Şimdiden teşekkürler arkadaşlar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
redge, 28 Mayıs 2004 19:05 tarihinde demiş ki:
.............................

// CLIENTVERSION=1.26.01
// String describing what clients can log into this shard
// SPHEREClient can ALWAYS log onto a SPHERE shard
//CLIENTVERSION=1.26.01
//CLIENTVERSION=2.0.0.0

Şimdiden teşekkürler arkadaşlar

Sen su client versiyonların tumunu 2.0.0.c yada 2.0.0.0 yap.
Client 2.0.0.c indir dene bidaaaA[signature][hline]Hatalı Kullaniyo®um Sıkıysa Ara :
0536 385 -- 00
Bak Olum Asıksan Vur Mala , Öğrenciysen Bak Kitaba , CoDerSen Bas Tusa
Brooklyn, 26 Mayıs 2004 18:21 tarihinde demiş ki:
kocanı getir koş :lol:!
Sosyal ağlarda paylaş

Client version 203 falan yazma.Sen direk 203 le gir olur.[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened..

Msn<--------->ICQ
Antimodes52, 19 Aralık 2003 22:22 tarihinde demiş ki:
Ölümümü her zaman bir geçiş olarak görmüştüm. Şimdi bakıyorum da, bu geçişte veda etme şansım olmayacak sanırım... Tanrım! Sevdiklerime bunu belirtemeden, sevmediklerimin hakkını helal edemeden, ayrılmaya hazır hissetmeden alma beni!

Sosyal ağlarda paylaş

İmzamda mesenger var ordan bana ulaş.[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened..

Msn<--------->ICQ
Antimodes52, 19 Aralık 2003 22:22 tarihinde demiş ki:
Ölümümü her zaman bir geçiş olarak görmüştüm. Şimdi bakıyorum da, bu geçişte veda etme şansım olmayacak sanırım... Tanrım! Sevdiklerime bunu belirtemeden, sevmediklerimin hakkını helal edemeden, ayrılmaya hazır hissetmeden alma beni!

Sosyal ağlarda paylaş

Oncelikle Sphere.ini'de ip port ayarlarını sonra logini kontrol et kendin locale bağlanıorsan 127.0.0.1 olarak kullan ipni.
2. bir alternatif Bronxun bahsettiği gibi client ile sphere uyuşmuyor olabilir yani encryped bir sphere kullanıyor olabilirsin.
Client versionundan bir sorun olduğunda there is a problem cinsinden bir hata alırsın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...