Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 oha saçmalama :D mat-2 8 net mat-1 22'ydi asdf (geometriden 2 net vardı) edebiyat-sosyal 25.50ydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 benim de 11.25 netim vardı asdjd 233 yaptım ham Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 @dartanian senden cacık olmaz. dershaneye falan da gidiyondur sen şimdi. verilen paraya yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 matematik özel ders verilir. sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 o değil de seneye sistem kesin değişiyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Ulan bu sene yapıyorum asfadsaf 17-18 kadar ama edebiyat sosyal düştü bu sefer de 20 falan yapıyorum ulan birini yapsam birini yapamıyorum KENDİMİ İNTAHAR EDİCEM Edit: @pogodi: değişti bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 peki açıkladılar mı konu dağılımını falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 havuz çıkacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 HAVUZ YAPAMYRM YHAA sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Kendini intihar etmeye devam edersen, edebiyat netin daha, cok duser.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 pogodi said: peki açıkladılar mı konu dağılımını falan Bilmiyorum valla yeni sistemi pek.Eski sisteme yakın bi sisteme geçiliyo.2 sınav usulü 1.den barajı geçersen 2.ye girmeye hak kazanıyosun. 1.sınav mantık yani 1.bölüm gibi olucak her dersten 45 soru olması lazım 2.sınav ise bilgi içericek diye hatırlıyorum yanlış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 sistemi biliyorum da konu dağılımı lazım bana çalışmaya başlamak istiyorum ufaktan.çok boşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 riglous said: Kendini intihar etmeye devam edersen, edebiyat netin daha, cok duser.. Herşeyi gerçek sanma bence :) orda en basit anlatım bozukluğunu dalgasına yazdım... Her sene 2-3 sınavda karşıma çıktı zaten bu.Ayrıca ordaki anlatım bozukluğunun edebiyatla bi alakası yok o da ayrı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 pogodi said: sistemi biliyorum da konu dağılımı lazım bana çalışmaya başlamak istiyorum ufaktan.çok boşum. Sen ünivde değil misin? tekrar mı giriceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 tekrar gircem marmara (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Allah kolaylık versin :( umarım sistemin azizliğine uğramazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Yeni sistem yanılmıyorsam şöyle hangi bölümü tercih edeceğine göre katsayılar değişecek örneğin ben mühendis olmak istiyorum ama hayvan gibi biyoloji çalışmam gerekti bu sene bu durum ortadan kalkacak.Okul puanının etkisi düşürülecek.Bir de sınav iki oturum olacak sanırım her konudan 5 in üzerinde soru çıkacak.Böyle yaparak da bazı konuları nasıl olsa 1 soru gelecek sınavda diye çalışmayanları elemeyi amaçlamışlar herhalde.Bence daha iyi bir sistem yenisi,eğer şimdiden biraz bile çalışmaya başlarsan oldukça rahat türkiye derecesi yaparsın sonuçta birikim olay çok çalışmak falan değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hopeless Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 ginaly said: cevap kağıdını ayak parmaklarımla doldursam en az 220 alırım lan ben. e yuh .aferin ,nerenle yaparsan yap bu mütevazilikle de senden cacık olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 olmadı zaten, 4. girişim bu sene :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 olur ama ilerde belki ellerini kullan biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar