aente Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 tanyalar bagirsakta yasar bagirmasakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 dün akşam da bi arkadaş midesinden rahatsızlandı gözleri karardı falan acile kaldırdık zehirlenmiş aynı şeyi yemişsinizdir belki zaar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 kermit said: miğdem bulanıyo çok kötüyüm ailem hiç destek olmuyo bu konuda bana. bi limonlu kahve yapmıyolar. ne yapcam bilemiyorum. limonlu kahve midem bulandi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 çok işe yarar ama tatlı kaşığına koy türk kahvesini üstünede limon sıkıp yut ama limonu cok sık yoksa boğazına yapışır direk keser ishali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 kermit said: Fistan said: tenya falan diyorum ben.cidden. olm tenya bağırsakta olmazmı kaç saat sonra aklıma geldi bak tenya bağırsak da yaşar bağırmasak da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 kermit said: Fistan said: tenya falan diyorum ben.cidden. olm tenya bağırsakta olmazmı kaç saat sonra aklıma geldi bak bazı vakalarda yukarılara doğru ilerleyip bireyin ağzından çıkıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 kermit said: Fistan said: tenya falan diyorum ben.cidden. olm tenya bağırsakta olmazmı kaç saat sonra aklıma geldi bak tenya bağırsakta olur bağırmasakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 ha pardon sen bütün de leri birleşik yazıyodun di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 topikte bu espriyi yapan 4. kişi olmuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 kus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar