Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Topik açık herhalde. 4 ileri otomatik vitesin oranlari degistirilebilir mi yoksa disliler vs yuzunden kısıtlı bi esnekligi vardır ve degistirilemez midir? tabi degisim tork tolerans limitleri dahilinde olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Selam, Kaç paran var :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 ahah :D bi ara otomatigi sokup manuel sanzuman taktırmayı da dusunmedim degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 ya optimumdur zaten o zevkli olsun diyorsan iste iki uc viteste ayarlari kullan ben ole yapiyordum hani bir e aliyorsun sonra 2 ye al sonra d ye al sana triptonic :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 zaten tiptronik vites de, 2. vites 30~110km aralıgında oldugu icin haliyle dusuk devirlerde cok agir kalıyo, onu halledebilmek icin bi degisiklik yapabilirmiyim acaba diye merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar