conanx Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Karakterim 30 level paladin horde blood elf bineğini nasıl alabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Trainer'dan aliyorsun diye biliyorum pala'larin. Blood Elf mount'unu da Silvermoon'un girisindne aliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 silvermoondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
conanx Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 teşşekürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
conanx Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Ridingi trainlettim ama bineği hala silvermoon içinde hangi vendordan veya nerden alcağımı bilmiyorm ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 atcıdan alıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 spellbookunda vardır train ettiysen trainerından (pala trainerı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
conanx Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 train ettm ama speelbook içinde çıkmıyo hala ondan dolayı soruyorum zaten problem orda başkada nerden alcam bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Spellbook'ta değil çünkü mountlar, Character (C) sayfasında Pets tabı altında "Mounts" var orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
conanx Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Teşşekürler bu sefer yaptım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar