Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 lise yıllarımdan beri milletin elinde sürekli kişisel gelişim kitapları görüyorum? cidden bunlar okuyan kişiye ultra yararlar sağlıyor mu? yani ne bilim geçen çocugun elinde kitap vardı; "istediğin kişiyi bilmem kaç dakikada ikna edin!!!1" gibi komik bir cümle yazıyordu kapağında. ne bu abi formülü falan mı var fds. özgüven, sosyal ilişki kabiliyetini bu kitapları okuyarak gidermek falan inandırıcı gelmedi bir türlü bana. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 o kitapları okuyanların, kişisel fikrim ve sözüm meclisten dışarı belki de içeri sdf, genel olarak idiotik varlıklar olduğuna inanıyorum. İÇİNDEKİ GÜCÜ KEŞFET! GÜÇ SENDE ARTIK, BANA İNANMIYORSAN HE-MAN'E SOR! 30 GÜNDE DÜNYANIN EN MÜTHİŞ İNSANI SENSİN! falan. yahu bırakın bunları, sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 minimalist başlık hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 utopia said: o kitapları okuyanların, kişisel fikrim ve sözüm meclisten dışarı belki de içeri sdf, genel olarak idiotik varlıklar olduğuna inanıyorum. İÇİNDEKİ GÜCÜ KEŞFET! GÜÇ SENDE ARTIK, BANA İNANMIYORSAN HE-MAN'E SOR! 30 GÜNDE DÜNYANIN EN MÜTHİŞ İNSANI SENSİN! falan. yahu bırakın bunları, sdf.Aralarında tek işe yarar çekim yasası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 mahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 kalıp bilgiyle insan mı olunur lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Partnerini şaşırtmak istemez misin . Elma krom mucizesiyle büyüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar