bLaQ Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Real için çökme gibi birşey söz konusu bile olamaz :)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Real düzenli devlet yardımı alıyo kraliyetten...[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ Tey,Tey,Teyyy.. ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları... Powered bY Korax & Pascal.Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 said: Nukem_Verite, 24 Mayıs 2004 15:47 tarihinde demiş ki: bende Van Nistelrooy'u aldıklarını okudum ve bu arada Totti'de bence %90 real'de walter samuel emerson totti hepsini alıyo real çünkü roma batıyo italyada türkiyedeki gibi borç içinde yüzüp takılamıyosunuz roma borçlarını kapatamazsa fiorentina gibi olacak güvenilir kaynaklarıma göre nistelrooy ile ilgili 1 haber bile çıkmadı. totti ise satılmayacak. büyük futbolcu olarak sadece emerson ve samuel'i satacağını açıkladı roma. bunlardan başka yıldız satmayacağız dediler[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Winning 7 nın yeni versiyonunda Hakan şükür kafa topu kacırmıyor bence deneyin. real filan affetmiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 benim 352 milanima krali dayanamaz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 said: Infeqted, 24 Mayıs 2004 17:09 tarihinde demiş ki: benim 352 milanima krali dayanamaz oynuyo muyuz o zaman benim 4-3-3 milan'ıma karşı =)[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 real böyle oynarsa ne kupa alabilir ne de adam gibi maç kazanır koşan yok ki takımda iş çıkmaz öyle futboldan[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 hakkaten 1 tane faul oyuncu yok şu real in yeni kurduğu takımda o ne ya? ruud v. nistelrooy da realde dediniz yüreğim ağzıma geldi be ingiliz futboluna o kdr alışık we uygun bi adam gitmesin ispanyaya kalsın adada[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 nistelrooy gidici walla[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Bi ben kalmisim yani almadiklari,cok istediler ama gitmedim..Gitmicem yoksa yani cok esitsizlik olur.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 ve fener avrupayı sallar di mi? ahaha :D said: Fistan, 24 Mayıs 2004 15:49 tarihinde demiş ki: real bigün batar buraya yazıyorum bakın...sona fistan dediydide biz inanmadık demeyin :D hele seneyede sportif bi başarı gelmezse önce beckham alay konusu olur sonra diğerleri çöküş başlar.sene 2007 real çöker. [signature][hline]NbaTurk forumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 milan, sikikko zinzaghi yerine iyi forvet alırsa. ben size sölim real falan dinlemez. ezer geçer[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 said: LvL_Sabo, 24 Mayıs 2004 16:14 tarihinde demiş ki: güvenilir kaynaklarıma göreehuhe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 samuelle 5 yıllık anlaşmışlar doğru mu ya?[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 doru..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 5 yıl mı? hadi yav[signature][hline]Absolut, 24 Mayıs 2004 23:41 tarihinde demiş ki: Ya insan insanı .... mi yavv ayıptır günahtır beee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 said: Raid3r, 25 Mayıs 2004 00:51 tarihinde demiş ki: said: LvL_Sabo, 24 Mayıs 2004 16:14 tarihinde demiş ki: güvenilir kaynaklarıma göreehuhe :) takip ettiğim ciddi web siteleri demek istedim yani =)[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 sabo'nun ajanları var futbol piyasasında. Ağzından kaçırdı şimdi kıvırıyo.[signature][hline]Absolut, 24 Mayıs 2004 23:41 tarihinde demiş ki: Ya insan insanı .... mi yavv ayıptır günahtır beee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 anlaştıı doruda yılını bilmiorm offical sitelerinde yazıo[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 ya winning de ne zaman biri real olsa soyle ensesine bi tane vurup suratina 'allahin cezasi, ne sectn lan reali, hemen baktin en guclusu o, onu sectin dimi.. gfutbol cahili insan' diyesim geliyo[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 delanoresse [yere bakar] simdi ben senin boyle bir oyun kurgusuyula yaklastigini bilmiyodum ama.. saglik olsun yani[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Walla ben alıyorum Henryi bakıyorum keyfime (Arsenali almak önemli değil henry tek başına oynuyor nasıl olsa ) Ah bu arada bunun yeni versiyonlarında böle olmadığını sade bir bozukluk sonucu henrynin bu kadar güçlü olduğunu kısaca buglı bir oyuncu olduğunuda söliyim belki hala bilmeyen vardır :=)[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 arsenal ve henry + viera (doru yazamadm salla) ruless..[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Madem başlıkta we var buraya yazıyim dedim all star 11lerinizi yazar mısınız bi türlü dengeleyemedim takımları euro hep daha güçlü oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Ooo Roma napıyor ya? Emerson ve Samuel gidiyor utanmasalar Mancini ve Totti yide satcaklar. Hiç düşünüyorlar mı Roma taraftarlarını?(Misal ben:))[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar