majestick Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Yaa Güzel Bi Jail Sistemi Bilen Varmı Varsa Bana Download Adresini Gönderebilir Mi Birde Bu Jail Sistemi Normal Script Ekler Gibi Mi Ekleniyor Yoksa Sphere nin İçerisindeki Bi Dosyaya Mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaiDaN Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 www.paticil.com/scripts buradan bulabilirsin benim eklediğim bi tane var onda sorunsuz alabilirsin Kolay Gelsin.[signature][hline]www.rebornuo.com [Uo Modifiye] Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
majestick Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 peki çektiğim scripti direk script olarak mı ekliycem yoksa bi doyanın içine filan mı birde scripti kullanmam için gerekli komutları ayzarsan sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Scripti sphere/scripts klasörünün içine ekliyeceksin.[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. Msn<--------->ICQ Antimodes52, 19 Aralık 2003 22:22 tarihinde demiş ki: Ölümümü her zaman bir geçiş olarak görmüştüm. Şimdi bakıyorum da, bu geçişte veda etme şansım olmayacak sanırım... Tanrım! Sevdiklerime bunu belirtemeden, sevmediklerimin hakkını helal edemeden, ayrılmaya hazır hissetmeden alma beni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaiDaN Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 scp yi istersen kopyala herhangi bi scp dosyasının icine at eof en altta olsun istersen dosya olarak yap uzantısını scp yap r enter r enter restard yane içinde yazar ama soleyem gene .hapis sebeb örnek:[hapis kufur] bunun gibi Kolay Gelsin.[signature][hline]www.rebornuo.com [Uo Modifiye] Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
majestick Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 tamam saol bana sadece kullanılacak komutlar lazım dı o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
majestick Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Başka Konu Açmıyım Buraya Devam Ediyim Dedim Bu Bleding Bonusu İçin Kodları Sw Silahlarını Altına Eklemek Gerekiyormuş Bu Komutları Ekliycem Yer Nerde Acaba Hangi Dosyada Ve Dosyanın Adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar